ACTUALITATEFOTO | Apariție bizară la Predeal Forest Run. Un bărbat a alergat...

FOTO | Apariție bizară la Predeal Forest Run. Un bărbat a alergat la maraton îmbrăcat în veșminte preoțești, „pentru a mai descreți frunțile alergătorilor si a le aduce un zâmbet pe față“

Update

Potrivit informațiilor, bărbatul s-a costumat astfel „pentru a mai descreți frunțile alergătorilor si a le aduce un zâmbet pe față după o grămadă de km pe urcare si oboseală care se adună după multe ore pe traseu“.

Comentariul a fost făcut de alergătorul Vali Munteanu, la postarea de pe pagina Predeal Forest Run.

Știre inițială

Un bărbat a devenit vedetă pe rețelele de socializare după ce a participat la un maraton. Acesta a fost fotografiat în timpul cursei, iar imaginile s-au răspândit rapid pe pagina de socializare.

„Lăudat fie domnul cu numărul 3067”, a scris Predeal Forest Run pe Facebook, atunci când a distribuit fotografiile cu preotul.

Bărbatul a participat, în weekendul care tocmai a trecut, la Predeal Forest Run, organizat la Predeal, Brașov, fiind o competiție în cadrul căreia a alergat prin pădure. Acesta a ales să poarte chiar o sutană, veșmânt preoțesc, pentru a se remarca la eveniment, potrivit Ziarul Amprenta.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„S-a întâmplat la Predeal Forest Run, de unde am preluat pozele.

ASTFEL de gesturi, mici, poate, dar în realitate mari, aduc Lumină în sufletele celor ce Cred în acel Dumnezeu BUN și IUBITOR de care vorbeam.

Spor Părinte. Și distracție. Cred că ești cu adevărat unul din cei plăcuți Lui!❤”, a scris un utilizator, fără a știi că bărbatul nu este preot.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

  1. Spre blestemul lui a facut-o luand in derâdere numele Domnului. Si-a batut joc de el si de familia din care provine, nu de Dumnezeu, iar plata ptr acest lucru cu siguranta nu se va lasa asteptata, sa nu aveti grija de asta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate