joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEFOTO | Abuz grav în piața muncii. O cunoscută companie din România...

FOTO | Abuz grav în piața muncii. O cunoscută companie din România încă OBLIGĂ angajații să se vaccineze

Restricțiile COVID impuse de guverne au fost ridicate de peste tot în lume, aproape nimeni din Europa și SUA nu mai acceptă controversatul ser, dar abuzurile continuă în unele firme private. O cunoscută companie din România practică discriminarea pe bază de vaccinare/nevaccinare și recunoaște acest lucru, oficial.

Pe site-ul cu anunțuri de locuri de muncă BestJobs.ro, Gauss Clinics, o clinică medicală cu sediul central în București, a postat două anunțuri, unul prin intermediul căruia se scot la concurs două posturi în departamentul de marketing și altul prin care se anunță o poziție vacantă pentru call center.

Pentru ambele departamente, HR-ul Gauss Clinics a anunțat că o condiție obligatorie pentru angajare reprezintă „vaccinul COVID-19″.

Derapajele dictatoriale continuă în mediul privat. Șantaj grosolan la Gauss Clinics

În perioada restricțiilor, liderul USR de la acea vreme, Dan Barna, cerea insistent ca Guvernul să impună vaccinarea obligatorie atât angajaților de la stat, cât și în mediul privat. În caz contrar, sancționarea celor ce refuză, prin tăieri salariale și concedieri.

Pare incredibil că încă există astfel de practici, după doi ani de zile plini de abuzuri, în urma cărora CCR a stabilit că practicile Guvernului Orban și Cîțu au fost neconstituționale.

În plus, în ultimul an au început să apară din ce în ce mai multe suspiciuni cu privire la efectele adverse ale serurilor COVID. O parte dintre ele au fost recunoscute de producători. De asemenea, la nivel european se discută despre afacerile murdare făcute de Ursula von der Leyen, în numele Comisiei Europene, cu privire la achiziția controversatelor seruri.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

4 COMENTARII

  1. mai grav mi se pare ca in spitalele de stat inca iti conditioneaza actul medical de testul lor covid.. un mod diplomatic de a te trimite sa mori acasa

  2. desi legal fac un abuz, intre milioanele de abuzuri ce se fac azi, totusi in realitate nu te obliga nimeni, inca mai poti schimba compania. Cand nu se va mai putea nici asta, mancam corcoduse aia e, nici ei nu vor manca nimic ca nu va mai fi mancare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate