ACTUALITATEFostul Secretar de Stat din MS, Andreea Moldovan, și-a schimbat numele pe...

Fostul Secretar de Stat din MS, Andreea Moldovan, și-a schimbat numele pe facebook și s-a angajat la Organizația Mondială a Sănătății (OMS)

Fostul Secretar de Stat din Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, a anunțat că a început un nou serviciu în cadrul Organizației Mondiale a Sănătății.

Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a fostei colaboratoare a lui Vlad Voiculescu. În mod ciudat, ea și-a schimbat numele afișat pe pagină, din Andreea Moldovan în „Andrea Căpîlna”.

Conform unor surse, ea ar fi divorțat de soț și a revenit la numele de fată, acesta fiind motivul schimbării.

După demiterea din funcția de Secretar de Stat al Ministerului Sănătății, Andreea Moldovan revenise la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

8 COMENTARII

  1. Nu este ciudat. Din păcate a divorțat de celebrul chirurg Bogdan Moldovan, cu care încă din liceu, de la Tg. Mures, a format un cuplu foarte frumos și acum și-a reluat numele de fată, Căpâlnă, același cu al nu mai puțin celebrului său frate și tată, ambii ginecologi. Problema Andreei nu este reaua voință ci naivitate și incapacitatea de a percepe regulile și cutumele care guvernează societatea dintre care prima este libertatea fiecarui cetatean de a decide cum vrea sa traiască.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...