duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEFostul președinte al SUA, Donald Trump, a revenit pe rețelele sociale: M-am...

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a revenit pe rețelele sociale: M-am întors!

Donald Trump, fostul președinte al SUA, vrea să pară că nu îi poate fi îngrădit dreptul la liberă exprimare, mai ales după ce Elon Musk a anunțat că a cumpărat Twitter și dorește să o transforme într-o companie privată necotată la bursă.

Trump, care a fost eliminat de pe Facebook, Youtube, chiar și de pe Twitter, „pentru postări care încalcă standardele comunităților”, a scris, vineri, 29 aprilie, primul mesaj pe propria rețea de socializare, Truth Social: „M-am întors”, relatează Reuters.

Fostul președinte al SUA a transmis că nu va reveni pe Twitter și va continua să folosească Truth, deoarece „libertatea de exprimare nu ar exista” acolo. El consideră că regulile de moderare a postărilor de pe Twitter sunt mult prea „dure”, notează sursa amintită.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Trump și-a lansat propria rețea de socializare după ce a fost cenzurat pe Twitter, Facebook şi YouTube, la o zi după ce susţinătorii săi au luat cu asalt Capitoliul, pentru a anula rezultatul alegerilor prezidenţiale americane.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Pe de altă parte, Elon Musk susține că nu va îngrădi libertatea de exprimare și chiar și cei mai vehemenți critici ai săi, cum este și fostul șef de la Casa Albă, și-ar putea găsi locul pentru a-și expune opiniile.

„Sper ca şi cei mai răi critici ai mei să rămână pe Twitter, asta înseamnă libertatea de exprimare”, s-a exprimat Elon Musk, declarat și cel mai bogat om din lume la acest moment.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE