ACTUALITATEFostul Ministru de Externe, Adrian Severin, scrie despre ADEVĂRATA miză a conflictului...

Fostul Ministru de Externe, Adrian Severin, scrie despre ADEVĂRATA miză a conflictului dintre autorități și Biserică pe seama Sf. Andrei

Fostul Ministru de Externe, Adrian Severin, scrie că mizele „luptei care se dă în aceste zile în comuna Ion Corvin din județul Constanța, Arhiepiscopia Tomisului, nu este nici combaterea pandemiei Covid 19 nici calitatea comunicării dintre stat și BOR, ci instaurarea sau refuzul dictaturii și distrugerea sau păstrarea identității naționale”. Adrian Severin face referirea la interdicția pusă de autorități pentru persoanele care nu locuiesc în comuna Ion Corvin de a veni la pelerinajul de Sf. Andrei, de la peștera acestuia, de pe data de 30 de noiembrie.
Arhiepiscopul Tomisului a chemat oficial toți preoții și călugării, dar și pe autorități la Peștera Sf. Andrei.

Conform acestuia, principalul inamic al poporului român nu este virusul , „ci sunt forțele antidemocrate și antinaționale de la Constanța, din București, din Iași, din Timișoara, din Cluj și de pretutindeni”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Adrian Severin afirmă că „războiul cel mare” este cel pentru păstrarea identității și libertății poporului român.

„De virusul SARS-CoV 2, s-a dovedit, cei mai mulți scapă. De virusul dictaturii, de cel al uniformizării culturale și de cel al necredinței, odată contaminați, nu scapă nimeni. Uitați, deci, de “războiul cel mic” și mergeți la “războiul cel mare”! Chiar dacă unii îl vor pierde pe primul, cu toții îl vom câștiga pe cel de al doilea. Căci în noi este număr și putere; puterea copleșitoare a celor fără de putere. Dacă cel de al doilea va fi pierdut, chiar și cei care îl vor câștiga pe cel dintâi își vor dori să fi fost învinși.

Naziștii au spus că oamenii trebuie să le accepte măsurile criminale întrucât ele sunt “spre binele lor”. Bolșevicii au distrus trupuri și suflete, deopotrivă, sub cuvânt că este spre “binele poporului”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Nu vă mai lăsați seduși de aceste minciuni! Nu acceptați binele de tinichea, sacrificând binele de aur.

Nimeni nu știe mai bine decât noi care este binele nostru. Oricum nu vom afla asta de la năimiții intereselor străine, fără neam și fără Dumnezeu. Și în orice caz, nu putem admite că binele nostru stă în moartea libertății și a identității noastre.

Nu vă fie frică! Îndrăzniți! Puteți învinge răul!”, a scris Adrian Severin, citat de Cotidianul.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...