EDUCAȚIEFostul Ministru al Educației, Daniel Funeriu, îl felicită pe premierul Cîțu pentru...

Fostul Ministru al Educației, Daniel Funeriu, îl felicită pe premierul Cîțu pentru catalogarea drept teroriști a celor care contestă vaccinarea

Fostul Ministru al Educației, Daniel Funeriu, l-a felicitat pe premierul Florin Cîțu pentru declarația prin care a spus că „acțiunile celor care se împotrivesc vaccinării și purtării măștii sunt similare cu ale teroriștilor”.

„Scriam în 31 iulie 2017:
“Opinia” anti-vaccin trebuie interzisa prin lege. Pentru ca “opinia” referitoare la pericolul reprezentat de vaccinuri nu este susținută de niciun studiu. Singurele care spun asta sunt niște fraude grosolane. Dar aceasta “opinie” aduce moarte. Vaccinurile aduc viață. Tot așa cum “opinia” pro nazista e interzisa pentru ca s-a demonstrat ca aduce moarte, ar trebui interzisa “opinia” anti-vaccin. Care nu este o “opinie”, ci o instigare la omor.
Continuam în 20 aprilie 2018, când mai multe firme au sponsorizat premierea unei antivacciniste:
Cred că toate firmele implicate în scandalul sponsorizărilor criminalilor anti-vaccin pot să se spele de păcate dacă finanțează cu o sumă de bani de 100 ori mai mare o campanie pro-vaccin. Este vorba despre Ocean Fish, Agriro, Hofigal Oficial, AQUA Carpatica, EuroIns, BioOrtoclinic, Clinica Trident, Medicover Romania. Dacă nu o fac înseamnă că scuzele lor sunt doar de formă. Iar în cazul instituțiilor de stat implicate se impune demisia șefilor acelor instituții.
Pe scurt: cu 4 ani înainte am atras atenția asupra unui fenomen care azi face ravagii. Pentru că 4 ani nimeni nu a făcut nimic. Îl felicit pe Florin Cîţu pentru luarea de poziție de azi”, a scris fostul Ministru al Educației.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...