duminică, iunie 16, 2024
EDUCAȚIEFostul Ministru al Educației, Daniel Funeriu, îl felicită pe premierul Cîțu pentru...

Fostul Ministru al Educației, Daniel Funeriu, îl felicită pe premierul Cîțu pentru catalogarea drept teroriști a celor care contestă vaccinarea

Fostul Ministru al Educației, Daniel Funeriu, l-a felicitat pe premierul Florin Cîțu pentru declarația prin care a spus că „acțiunile celor care se împotrivesc vaccinării și purtării măștii sunt similare cu ale teroriștilor”.

„Scriam în 31 iulie 2017:
“Opinia” anti-vaccin trebuie interzisa prin lege. Pentru ca “opinia” referitoare la pericolul reprezentat de vaccinuri nu este susținută de niciun studiu. Singurele care spun asta sunt niște fraude grosolane. Dar aceasta “opinie” aduce moarte. Vaccinurile aduc viață. Tot așa cum “opinia” pro nazista e interzisa pentru ca s-a demonstrat ca aduce moarte, ar trebui interzisa “opinia” anti-vaccin. Care nu este o “opinie”, ci o instigare la omor.
Continuam în 20 aprilie 2018, când mai multe firme au sponsorizat premierea unei antivacciniste:
Cred că toate firmele implicate în scandalul sponsorizărilor criminalilor anti-vaccin pot să se spele de păcate dacă finanțează cu o sumă de bani de 100 ori mai mare o campanie pro-vaccin. Este vorba despre Ocean Fish, Agriro, Hofigal Oficial, AQUA Carpatica, EuroIns, BioOrtoclinic, Clinica Trident, Medicover Romania. Dacă nu o fac înseamnă că scuzele lor sunt doar de formă. Iar în cazul instituțiilor de stat implicate se impune demisia șefilor acelor instituții.
Pe scurt: cu 4 ani înainte am atras atenția asupra unui fenomen care azi face ravagii. Pentru că 4 ani nimeni nu a făcut nimic. Îl felicit pe Florin Cîţu pentru luarea de poziție de azi”, a scris fostul Ministru al Educației.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE