joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEUn fost președinte al al Societății Române de Epidemiologie spune că miroase...

Un fost președinte al al Societății Române de Epidemiologie spune că miroase a dictatură: În România, la ora actuală, am scos practic vaccinarea din sfera medicală, completamente

Geza Molnar, fost președinte al Societății Române de Epidemiologie, consideră că în țara noastră nu sunt respectate anumite protocoale medicale când vine vorba de vaccinare.

„Nu sunt antivaccinist, dar în schimb sunt adeptul vaccinării corecte, pe bază de indicație și recomandare medicală personalizată și cu acceptarea informată a persoanei supuse acestui act medical. Noi, în România, la ora actuală, am scos practic vaccinarea din sfera medicală, completamente.

Nici măcar cele 15 minute sub observație nu se mai îndeplinesc, și vorbim aici de vaccinările cu caravanele, în autoturisme. Nu spun să nu vă vaccinați. Cine dorește să o facă. Dar aș vaccina, dacă aș fi vaccinatorul dvs, așa încât să vă cunosc sub aspectul vieții, al patologiei dvs., al comportamentului dvs, al mobilității dvs sociale și să am posibilitatea să vă zic dacă trebuie să vă vaccinați cu ARN mesager, sau cu vehiculantul adenoviral sau cu vaccinul corpuscular inactivat, care se întinde pe mai multe paliere de răspuns imunologic antiviral”, a declarat fostul președinte al Societății Române de Epidemiologie în cadrul dezbaterii despre pandemia Covid 19 organizată de către Coaliția Statului de Drept, pe 2 august.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

El a mai spus că nu se cunoaște în mod real câte infecții cu Covid-19 au existat și că felul în care s-au impus anumite măsuri în pandemie „pune problema unei dictaturi”.

„COVID-19 este o boală care are o mortalitate aparentă în întreaga lume de 3,2. Și spun aparentă pentru că nu se cunoaște în mod real câte infecții au existat și se calculează la numărul de infecții cunoscute. Pornind de la acest lucru, vaccinarea a 70% din populația globului nu va fi realizată niciodată.

În schimb, călărirea, ca să spun așa, neacademic, pe populație și impunerea cu diferite reglementări absolut neconstituționale, neetice și imorale, fără nicio discuție pune problema unei dictaturi”, a declarat profesorul Molnar, citat de Gândul.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Domnule epidemiolog Molnar Geza, cred că nu ați citit studiile lui Lucian Mândruță și CTP, specialiștii de prim rang în vaccinarea de masă :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE