ACTUALITATEFost Ministru: Cum, frate, președintele unei țări, fie ea și prietenă, anunță...

Fost Ministru: Cum, frate, președintele unei țări, fie ea și prietenă, anunță că trimite trupe în țara noastră și noi aflăm despre asta doar atunci când anunță președintele acelei țări? În ce țară trăim?

Anunțul președintelui francez, Emmanuel Macron, că țara sa este gata să trimită trupe în România pentru o „misiune avansată” a fost comentat de către fostul ministru de finanțe între 2004 și 2005, Ionuț Popescu.

Acesta s-a întrebat cum este posibil ca românii să fie informați despre această intenție a Franței, prin intermediul Parisului și nu de la București, cum ar fi fost normal.

„Cum, frate, președintele unei țări, fie ea și prietenă, anunță că trimite trupe în țara noastră (soldați, armament, tancuri, ce-or mai trimite ei) și noi aflăm despre asta doar atunci când anunță președintele acelei țări???
Realizați în ce nebunie de țară trăim și ce comandant suprem al armatei avem? Sau e o chestie normală și exagerez eu?”, s-a întrebat Ionuț Popescu.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis a reacționat la această intenție, pe Twitter.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Ce ne mai mirăm? Întemeietorii Noii Românii spuneau “mai bine să piară țara decât Sora noastră mai mare, Franța”. Nu-i un citat exact. Cozile de topor ale României trebuie date afară de la putere. Ne trebuie români adevărați. E greu!

  2. Nu traim intr-o tara ,traim intr-o colonie.Tragic este ca foarte putini romani isi dau seama de asta.Asta se intampla cand istoria ca disciplina scolara este aruncata la gunoi cu premeditare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate