ȘTIRIFondatorul BioNTech: Obligativitatea vaccinării poate produce efectul invers celui dorit. Vaccinarea este...

Fondatorul BioNTech: Obligativitatea vaccinării poate produce efectul invers celui dorit. Vaccinarea este o responsabilitate individuală

Fondatorul BioNTech (firma din spatele vaccinului anti-Covid Pfizer), Ugur Sahin, consideră că vaccinarea este o „responsabilitate individuală” și pledează în favoarea unei vaccinări bazate pe transparență și educație, care să nu aibă la bază obligativitatea vaccinării, întrucât s-ar putea produce un efect „invers celui dorit”, declară el pentru publicația franceză Les Échos, citată de news.ro.

„După părerea mea, în calitate de medic și de cercetător, a transforma [vaccinul anti-Covid într-un vaccin] obligatoriu ar putea avea efectul invers [celui căutat].”, precizează Ugur Sahin.

Acesta a continuat spunând că nu trebuie să ne fie teamă de tulpina indiană (delta), în schimb o a treia doză de vaccin „ar putea fi utilă” pentru a combate mai eficient noile variante de Covid-19.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Albert Bourla (CEO Pfizer) declara, în urmă cu câteva luni, că va fi „necesară” o a treia doză de vaccin în termen de câteva luni, iar mai apoi vaccinarea anti-Covid ar putea deveni anuală, la fel ca cea antigripală.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. NU ESTE VACCIN ! NU LE MAI DENUMITI “VACCINURI” ! STIE CINEVA CU ADEVARAT CE CONTIN ACESTE SERURI ? CREDETI CEEA CE VI SE SPUNE? CREDETI CA ESTE ADEVAR CEEA CE VA SPUN CEI MAI MARI TALHARI AI OMENIRII? CAND VA TREZITI?

    • Consider că obiecția e întemeiată! Termenul de “vaccin” cu sensul de “ser cu putere vindecatoare” nu se aplică serurilor experimentale promovate agresiv prin diferite modalități și de către diferiți oameni din diferite sfere ale societății!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate