ACTUALITATEFlorin Zamfirescu: S-a ales praful de România. Mai avem vreun pic de...

Florin Zamfirescu: S-a ales praful de România. Mai avem vreun pic de libertate când totul este obligatoriu și interzis?

Deși este vaccinat, Florin Zamfirescu spune că este revoltat față de măsurile luate de guvernanți pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, care limitează libertatea persoanei și afectează interesele economice a milioane de oameni.

Actorul s-a arătat nemulțumit față de tot ceea ce întâmplă în țară și este de părere că Guvernul Cîțu ar trebui să pice. De asemenea, el este revoltat și de faptul că președintele este plecat în Germania într-un astfel de moment, la o zi după tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, unde șapte oameni au murit.

„Am ieșit în stradă, pentru că, socotesc că România este un vapor eșuat. S-a ales praful de tot ce am sperat. Și am țipat și ne-am bucurat acum 31 de ani. Când eram în același loc, la Piața Universității, eram în balconul Universității și eram fericiți cu toții că țara nu are nicio datorie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Speram că cei care ne vor conduce or să cârmească vaporul ăsta, care astăzi este eșuat. S-a ales praful de visurile noastre, de tinerețile noastre, de copiii noștri, de urmașii noștri, de nepoți. S-a ales praful de români.

Acum am ieșit, pur și simplu, din disperare. Speranțe mari nu am. Sper să cadă acest Guvern. Sper ca în ultima clipă să apară omul necesar la conducerea țării, pentru că toți care sunt acum la conducerea țării, sunt niște Iuda, vânduți, trădători.

Cîțu a zis că românul o duce foarte bine, ce probleme aveți? Păi ce se întâmplă cu copiii, ce se întâmplă cu școlile, ce se întâmplă cu batjocura cu obligațiie, cu interdicțiile? Ce se întâmplă? Mai avem vreun pic de libertate când totul este obligatoriu și interzis?”, a declarat actorul Florin Zamfirescu.

Întrebat cum vede ieșirea din situația, actorul crede că dacă întregul popor s-ar ridica și și-ar afirma răspicat credința și idealurile, politicienii ar fi nevoiți să țină cont de ele.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

”Sunt 18 milioane cel puțin care gândesc cu totul diferit decât conducătorii noștri. Acești 18 milioane, dacă pur și simplu s-ar ridica în picioare și ar păși înainte, în jurul instituțiilor care au pretenții, în jurul Parlamentului, în jurul Guvernului, fără niciun fel de scandal, fără niciun fel instrument de torturi și violuri, fără nicio armă.

Și dacă poporul s-ar scula în picioare, nimeni nu i s-ar putea opune. Asta e soluția pe care o văd eu. Nu cu forța, nu cu urlete, nu cu pedepse, nu cu pușcării, nu cu condamnări, nu cu arestări și dându-i la o parte”, a spus Florin Zamfirescu la Antena 3, scrie 3dots.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Și dacă poporul s-ar scula în picioare, nimeni nu i s-ar putea opune. Asta e soluția pe care o văd eu. Nu cu forța, nu cu urlete, nu cu pedepse, nu cu pușcării, nu cu condamnări, nu cu arestări și dându-i la o parte”. Cu puscarie Maestre ! Pentru ca distrug Romania de 31 de ani securishtii anti-romani din spatele acestor paiatze scoase la inaintare! Paiatzele sunt penale si santajate de securimea criminala din spatele lor. TOTI TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU FAPTELE LOR. DACA NOI INCALCAM GHOTARARILE ORWELLIENE NECONSTITUTIONALA SUNTEM AMENDATI SAU NI SE FAC DOSARE PENTRU ZADARNICIREA COMBATERII BOLILOR? PE BUNE? PENTRU O GRIPA? IAR ASTIA NE UCID EXPERIMENTAL SI DISTRUG ROMANIA SI DOAR SA-I DAM LA O PARTE? TREBUIE SA CADA TOTI SI SA FIE JUDECATI PENTRU FAPTELE LOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...