sâmbătă, mai 18, 2024
ACTUALITATEFlorin Piersic a fost scos de la Terapie Intensivă și a început...

Florin Piersic a fost scos de la Terapie Intensivă și a început să se deplaseze cu cadrul de mers

Actorul Florin Piersic a fost mutat, joi, din Secţia ATI într-un salon din Compartimentul Septic al Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular “Foişor”, a anunţat instituţia medicală, conform Agerpres.

“Evoluţia pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanţe scurte”, a precizat sursa citată.

Cu o zi în urmă, instituţia medicală anunţa că actorul Florin Piersic a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală.

Actorul, în vârstă de 88 de ani, a fost operat inițial la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol.

Apoi a fost transferat la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu”, unde medicii au constatat că infecția de la genunchi se răspândise până la stimulatorul cardiac care îi fusese montat de mai bine de 15 ani.

Ulterior, Florin Piersic a fost transferat la București, la Institutul „Matei Balș”. Atunci, medicii au spus că starea sa este stabilă.

De joia trecută, Florin Piersic se află la Spitalul de Ortopedie “Foişor”, unde a fost operat, fiindu-i extrasă proteza de genunchi şi implantându-i-se una temporară.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE