duminică, iunie 16, 2024
EDUCAȚIEFlorin Colceag, antrenorul de genii, înterupt de Pro TV când spunea că...

Florin Colceag, antrenorul de genii, înterupt de Pro TV când spunea că „nu trăim o pandemie. Trăim o psihoză. Cifrele sunt false, noi avem o psihoză” / Efectele grave ale generalizării educației online

Profesorul Florin Colceag, cunoscut drept „Antrenorul de genii” a fost invitat la Pro TV, unde a fost întrebat despre educația copiilor în vremurile acestea.

Profesorul a spus că educația online va avea efecte grave pentru viitorul copiilor, pentru că duce la lipsă de comunicare, iar comunicarea este modul prin care ființa umană se dezvoltă.

„Copiii crescuți în mediul virtual…Acum că am trecut în mediul 4G, și urmează 5G, copiii au dezvoltat deviații de comportament. Copiii sau tinerii stau cu ochii în telefon și nu mai comunică unul cu altul, își trimit mesaje.

Lipsa de comunicare va deveni și mai puternică, acum că vor face totul online. Fără comunicare, fără comunicare afectivă, fără comunicare în tonul vocii, limbajul corpului, ne negăm specia. Specia umană s-a dezvoltat datorită limbajului și comunicării.

Aceasta are efecte extrem de profunde și extrem de puternice în timp. De la psihoze masive, depresii, sinucideri și pierderea direcției în viață și mergând până la fenomene și mai grave: totul devine un joc.

Apropo de Baranga, eu sunt convins că el e un copil mare care s-a jucat de-a înșelarea societății. Toate animalele învață de la părinții lor, noi am luat mâna de pe copii și i-am delegat școlii. Școala, își ia mâna de pe copii, de-asemenea și deleagă educarea unei societăți fantomatice care se cheamă educația online”, a declarat el.

Profesorul a trăit un moment tensionat când a afirmat că omenirea nu trăiește o pandemie, ci o psihoză. Prezentatorul l-a întrerupt repetat. Florin Colceag a subliniat că un rol important în educație le revine părinților, deoarece școala nu poate să le învețe copiii.

„Educația online nu se poate face pe manual. Ea se poate face pe informații și exemple culese de pe internet, de către părinți. Ele au impact emoțional asupra copiilor, cognitiv, dacă sunt bine alese. Asta n-o s-o facă niciodată niciun inspectorat, nicio școală. Dacă nu se implică părinții în filtrarea informațiilor care ajung la copii, atunci n-o s-o facă nimeni și atunci chiar vor ajunge fără niciun fel de direcție în viață.

Noi nu trăim o pandemie. Trăim o psihoză. Cifrele sunt false, noi avem o psihoză. Ni s-a creat o psihoză, nu o pandemie. Psihoza este datorată acelorași încercări de a ne scoate din mediul real în mediul virtual…

Este o psihoză la nivel mondial. Există un sindrom, Sindromul Stokholm în care oamenii s-au prins în joc, ei se joacă de-a ceva în continuare.

Este nevoie de apropierea sufletească de copil, de lucrul din aproape în aproape și nu de delegarea educației copilului către o instituție care nu mai există”, a adăugat el.

Transmisia s-a încheiat abrupt, după cum puteți vedea în clipul de mai jos.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE