ACTUALITATEFlorin Cîțu: Sunt șanse mari să se refacă coaliția. Întâlnirea cu cei...

Florin Cîțu: Sunt șanse mari să se refacă coaliția. Întâlnirea cu cei de la USR a fost ca o terapie de grup

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat miercuri, după întâlnirea cu reprezentanții USR, că sunt șanse mari să se refacă coaliția dintre cele două formațiuni, precizând că discuția pe care au avut-o cele două părți „a semănat foarte mult cu o terapie de grup”, informează Agerpres.

„A fost o discuţie foarte bună. A semănat foarte mult şi cu o terapie de grup, ceea ce aveam nevoie. Am discutat despre principii, cum vom putea, dacă vom putea reface această coaliţie şi apoi am vorbit despre programul de guvernare. (…)

Am agreat pe principii şi în acelaşi timp de a reface coaliţia, am agreat că trebuie să fie un acord al coaliţiei mult mai în detaliu şi am vorbit despre programul de guvernare, care ar trebui să fie mai în detaliu.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Premierul este de la PNL. Am discutat despre PNRR, susţinem împreună PNRR, despre PNI, dacă susţinem PNI şi în ce condiţii. Nu se discută despre numele persoanelor care vor fi în Guvern, astăzi. (…) Nu s-a discutat despre nume de persoane”, a declarat premierul interimar.

Totodată, a ținut să precizeze că urmează întâlniri cu „forţele democratice în Parlamentul României”, iar astăzi se vor întâlni cu social-democrații (PSD).

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...