joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEFlorin Cîțu: Prezența PSD la guvernare a dus la o scădere abruptă...

Florin Cîțu: Prezența PSD la guvernare a dus la o scădere abruptă a creșterii economice

Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook, Florin Cîțu acuză din nou PSD, susținând că guvernarea partidului a dus la „o scădere abruptă a creșterii economice”.

Potrivit fostului premier, PSD nu a făcut decât să impună taxe și să intervină cu bocancii în economie.

„Datele oficiale arată fără dubiu că PSD este NOCIV pentru sănătatea economiei și bunăstarea românilor. România poate să crească cu o rată anuală între 5% și 6% fără să apară dezechilibre macroeconomice. Prezența PSD la guvernare, care înseamnă doar taxe, intervenții cu bocancii în economie, suprareglementari și asmuțirea instituțiilor statului asupra sectorului privat, a dus la o scădere abruptă a creșterii economice. O economie care nu crește este condamnată la sărăcire. PSD condamnă România la sărăcire”, a scris Florin Cîțu.

Citești și ajuți! Cumpără carteaEseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. Hopa si limba de lemn ne anunta ca a avut loc o ” SCADERE A CRESTERII”! Fina observatie cum numai un fost prim ministru “de pandemie” o putea face. Trei ministri de pandemie si toti trei zero barat! Probabil ca pe vremea guvernarii lui câțu a avut loc o “CRESTERE A SCADERII”!!!!! Mai ales cand a contractat 120 milioane de doze de intepaturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate