ACTUALITATEDupă ce a fost demis cu cel mai mare număr de voturi...

După ce a fost demis cu cel mai mare număr de voturi din istorie, Florin Cîțu ar putea fi propus din nou de Klaus Iohannis

Începând cu data de 5 octombrie 2021, Florin Cîțu este deținătorul unui record neplăcut în România: Guvernul său a fost demis cu cel mai mare scor parlamentar din istoria legislativului românesc. Nu mai puțin de 281 de parlamentari au votat pentru trimiterea acasă a Guvernului Cîțu.

Acest vot după ample proteste de stradă în București, în weekend-ul trecut.

Cu toate acestea, președintele Klaus Iohannis ar putea face totul pentru a-l reinstala pe Florin Cîțu la cârma Guvernului.

Conform Digi 24, apropiat de PNL, există două variante: fie președintele nominalizează un premier de sacrificiu care să fie respins de Parlament (posibile variante Lucian Bode sau Nicolae Ciucă), iar a doua propunere să fie Cîțu, fie forțează nominalizarea din nou a lui Florin Cîțu, ca primă variantă după demiterea guvernului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. este atat de ancorat scartzu de scaun de securimea care ne distruge cu paiatze la rotirea cadrelor, incat ESTE „GREU DE UCIS” – exact ca si petrov, vedeti asemanarea acum ? ….ROMANIA TREZESTE-TE SI IESI IN STRADA! APARA DREPTURILE FUNDAMENTALE, NATIA ROMANA SI TARA!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...