ACTUALITATEDupă ce a fost demis cu cel mai mare număr de voturi...

După ce a fost demis cu cel mai mare număr de voturi din istorie, Florin Cîțu ar putea fi propus din nou de Klaus Iohannis

Începând cu data de 5 octombrie 2021, Florin Cîțu este deținătorul unui record neplăcut în România: Guvernul său a fost demis cu cel mai mare scor parlamentar din istoria legislativului românesc. Nu mai puțin de 281 de parlamentari au votat pentru trimiterea acasă a Guvernului Cîțu.

Acest vot după ample proteste de stradă în București, în weekend-ul trecut.

Cu toate acestea, președintele Klaus Iohannis ar putea face totul pentru a-l reinstala pe Florin Cîțu la cârma Guvernului.

Conform Digi 24, apropiat de PNL, există două variante: fie președintele nominalizează un premier de sacrificiu care să fie respins de Parlament (posibile variante Lucian Bode sau Nicolae Ciucă), iar a doua propunere să fie Cîțu, fie forțează nominalizarea din nou a lui Florin Cîțu, ca primă variantă după demiterea guvernului.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. este atat de ancorat scartzu de scaun de securimea care ne distruge cu paiatze la rotirea cadrelor, incat ESTE “GREU DE UCIS” – exact ca si petrov, vedeti asemanarea acum ? ….ROMANIA TREZESTE-TE SI IESI IN STRADA! APARA DREPTURILE FUNDAMENTALE, NATIA ROMANA SI TARA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate