luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEFlorin Cîțu își anunță prioritățile ca șef al PNL: prețurile la energie,...

Florin Cîțu își anunță prioritățile ca șef al PNL: prețurile la energie, iarna, vaccinarea medicilor și a profesorilor

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat prioritățile în calitate de neo-președinte al Partidului Național Liberal (PNL).

Cîțu a spus că se va concentra pe combaterea pandemiei, prețul la energie, dar și vaccinarea cadrelor medicale și a profesorilor.

„Prioritățile sunt: prețurile la energie, pregătirile pentru sezonul de iarnă, pandemia, prin transformarea unor spitale în spitale COVID-19, sistemul educațional, vreau să rămână fizic, e nevoie de vaccinare pentru profesori și medici. Dacă medicii nu vor să se vaccineze, e foarte greu să îi convingi pe oameni să se vaccineze.”, a explicat Florin Cîțu la Digi24.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Și medicii și profesorii sunt oameni. Și ei trebuie mai întâi convinși cu argumente (nu cu bâta) înainte ca cineva să se atingă de trupul lor. Iar dacă nu sunt convinși, înseamnă că cei care comandă nu sunt credibili. Dacă am fi un popor creștin, am urma Mântuitorului care a spus că acela care vrea să fie întâi între noi, să fie slugă tuturor. Dar se vede că nu suntem un popor creștin, fiindcă cei de sus vor în primul rând să stăpânească și să impună voia lor, și abia după aceea să slujească oamenilor, dacă mai e ceva de slujit. Iar aceasta se întâmplă în orice domeniu, din păcate.

    • Popor creștin?
      Doar cu numele, vedeți câți sunt duminica la biserică, atât e poporul de creștin. Fiecare popor își merită conducătorii. Un lucru sigur si verificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE