ACTUALITATEFlorin Cîțu își anunță prioritățile ca șef al PNL: prețurile la energie,...

Florin Cîțu își anunță prioritățile ca șef al PNL: prețurile la energie, iarna, vaccinarea medicilor și a profesorilor

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat prioritățile în calitate de neo-președinte al Partidului Național Liberal (PNL).

Cîțu a spus că se va concentra pe combaterea pandemiei, prețul la energie, dar și vaccinarea cadrelor medicale și a profesorilor.

„Prioritățile sunt: prețurile la energie, pregătirile pentru sezonul de iarnă, pandemia, prin transformarea unor spitale în spitale COVID-19, sistemul educațional, vreau să rămână fizic, e nevoie de vaccinare pentru profesori și medici. Dacă medicii nu vor să se vaccineze, e foarte greu să îi convingi pe oameni să se vaccineze.”, a explicat Florin Cîțu la Digi24.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Și medicii și profesorii sunt oameni. Și ei trebuie mai întâi convinși cu argumente (nu cu bâta) înainte ca cineva să se atingă de trupul lor. Iar dacă nu sunt convinși, înseamnă că cei care comandă nu sunt credibili. Dacă am fi un popor creștin, am urma Mântuitorului care a spus că acela care vrea să fie întâi între noi, să fie slugă tuturor. Dar se vede că nu suntem un popor creștin, fiindcă cei de sus vor în primul rând să stăpânească și să impună voia lor, și abia după aceea să slujească oamenilor, dacă mai e ceva de slujit. Iar aceasta se întâmplă în orice domeniu, din păcate.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...