ACTUALITATEFlorin Cîțu: FMI confirmă, România are cea mai mare creștere economică din...

Florin Cîțu: FMI confirmă, România are cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană

Premierul Florin Cîţu informează, printr-o postare pe Facebook, că Fondul Monetar Internațional „estimează o creștere economică în 2021 de 7% și un deficit bugetar de 6,8%”, rezultând cea mai amplă creștere economică din Uniunea Europeană.

„FMI, estimări WOW pentru România în 2021! Felicitări, români!
FMI estimează o creștere economică în 2021 de 7% (cu 3 pp peste estimările inițiale) și un deficit bugetar de 6.8% (vs. 7.2% estimare inițială).
FMI CONFIRMĂ, România are cea mai mare creștere economică din UE.”, scrie prim-ministrul în postare.

sursă foto: Facebook/ poza atașată în postarea premierului Florin Cîțu.

Totodată, Florin Cîțu spune încă odată că în România liberalii vor guverna pentru cel puțin opt ani de acum înainte, întrucât măsurile lor ar duce la „cea mai bună perioadă pentru economia României din ultima sută de ani”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Rezultatul reformelor implementate începe să se vadă. România merge în direcția bună.
Am estimat că măsurile pe care le luăm în această guvernare vor duce la cea mai bună perioadă pentru economia României din ultima sută de ani. Așa o să fie.

Cea mai bună perioadă pentru români abia începe. Mă voi asigura că urmează cel puțin 8 ani de guvernare pe principii liberale. Iar de rezultatele acestei guvernări vor beneficia toți românii.
#RomaniiTrebuieSaStie”, conchide premierul.

Totuși, datoria guvernamentală a României a ajuns recent la un nou record – 47,8% din PIB.

Detaliile postate pe site-ul oficial al Fondului Monetar Internațional (International Monetary Fund) legate de România și economia acesteia pot fi accesate aici.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. E logic:

    când împrumuți mulți bani și îi injectezi in economie, da ai creștere economică.

    Vai, ce jeniu ieconomic este Câțulescu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate