ACTUALITATEFlorin Cîțu: 1% dintre angajații din România au un salariu mai mare...

Florin Cîțu: 1% dintre angajații din România au un salariu mai mare de 3.000 de euro net

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, că datele privind inflația prezentate luni de Banca Națională a României (BNR) reprezintă o estimare, însă există și cifre „interesante” privind veniturile, care arată că România merge în direcția în care „nu mai este o țară cu salarii mici”.

„Este o estimare a Băncii Naționale. Eu vă spun că am văzut ieri niște cifre foarte interesante, cum mai mult de 1% dintre angajații din România au un salariu mai mare de 3.000 de euro net, cum crește ponderea celor care au salarii mai mari de 1.000 de euro, ceea ce înseamnă că (…) ne mutăm spre direcția pe care eu am vrut-o, într-un moment în care România nu mai este o țară cu salarii mici, nu mai este o destinație pentru cei cu salarii mici… (…) România devine o destinație pentru investiții cu valoare adăugată mare și nu mai este o destinație pentru salarii mici.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

România este codașă în Uniunea Europeană în ceea ce privește procentul de persoane vaccinate, cu puțin peste 30%. În același timp, numărul cazurilor noi ce apar zi de zi în România este în continuare mic, raportat la celelalte state europene.

„Succesul unei campanii de vaccinare îl vedem în numărul de persoane infectate și dacă în România, astăzi, avem un număr mic de persoane infectate, eu zic că în România [campania merge bine].”, a declarat Florin Cîțu.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. jegul asta santajat vorbeste despre bugetarii din aparatul mamut al “statului pe scaun” pentru care ei se imprumuta sa plateasca salarii de 8000 lei/luna pentru plimbarea hartiilor pe holuri pe tocuri? sau pentru plata pensiilor “speciale” pentru care s-au angajat sa ucida batranii cu pensii mici si bolnavii cronic din Romania? PARTZU SCLAVUL A ACHIESAT A DISTRUGEREA ECONOMIEI ROMANIEI PRIN DISTRUGEREA CLASEI DE MIJLOC, ADICA CEA CARE INTR-O TARA SANATOASA (LA CAP) SUSTINE ECONOMIA SI INFRASTRUCTURA! ROMANIA TREZESTE-TE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate