marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEFiul lui Benjamin Netanyahu îl laudă pe Viktor Orbán pentru felul în...

Fiul lui Benjamin Netanyahu îl laudă pe Viktor Orbán pentru felul în care luptă cu George Soros: Este unul dintre cei mai importanți politicieni conservatori din lume. Refuză să îngenuncheze și să se plece în fața progresului global

Yair Netanyahu, fiul fostului premier israelian Benjamin Netanyahu, l-a lăudat pe premierul ungar Viktor Orbán drept unul dintre cei mai importanți politicieni conservatori din lume.

Într-un articol pe portalul de știri israelian ICE, Netanyahu a scris că speră că realegerea lui Viktor Orbán în Ungaria, după victoriile partidelor de stânga din lumea occidentală, va însemna revenirea la putere a partidelor de dreapta.

Netanyahu a declarat că Orbán este un adevărat prieten al Israelului, care a susținut întotdeauna Israelul în forul european, adăugând că premierul ungar este unul dintre cei mai importanți politicieni conservatori din lume și singurul lider occidental, în afară de Benjamin Netanyahu, care „refuză să îngenuncheze și să se plece în fața progresului global.”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El a adăugat că Viktor Orbán vede Israelul ca un exemplu inspirator al unui stat-națiune mândru care refuză să renunțe la suveranitatea sa și nu există nicio îndoială că identitatea creștină profundă a lui Viktor Orbán și relația lui cu Netanyahu joacă un rol în simpatia pentru Israel.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În articolul, fiul fostului premier israelian s-a referit și la acuzațiile antisemite la adresa premierului maghiar asupra lui George Soros, iar în acest sens a atras atenția asupra faptului că a te confrunta cu Soros nu este antisemitism, ci exact contrariul.

Potrivit lui Netanyahu, Soros este unul dintre cei mai mari dușmani ai statului Israel și ai poporului evreu, deoarece se află în spatele multor procese de dezintegrare a societății israeliene, conform Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE