ȘTIRIFiți LEI pentru R3: Obiectiv îndeplinit!

Fiți LEI pentru R3: Obiectiv îndeplinit!

ACTUALIZARE 1 iulie 2021

Dragi prieteni,

Cu ajutorul vostru, obiectivul a fost îndeplinit. Vă mulțumesc!

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donațieoricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Dragi prieteni,

de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3media, dar de data asta pentru următoarele șase luni.

Grație vouă, dragi prieteni, am reușit să acoperim toate costurile pentru existența siteului în primele sale patru luni de viață, primul episod al Campaniei „Fiți Lei pentru R3” fiind un succes!

De azi, însă trebuie să privim spre viitor. Ca să rămânem împreună și-n 2021, avem nevoie de sprijinul vostru.

Înainte, însă, de a vă expune de ce avem nevoie până la 30 iunie 2021, se impune o precizare foarte importantă: banii pe care-i veți trimite vor fi cheltuiți în timp real, așa cum au fost folosiți deja și până acum. Cu alte cuvinte, nu se vor strânge într-un cont și vor fi folosiți după 30 iunie. Nu, îi vom folosi în timp real pentru a achita cheltuielile lunare de funcționare ale siteului, pentru că alți bani nu sunt. Mai pe românește: dacă nu reușim să păstrăm o medie lunară rezonabilă de donații, siteul se blochează. Deci, depinde doar de voi cât și cum va continua R3 și dacă veți aveți avea ce să citiți în continuare.

Așadar, iată de ce avem nevoie până la 30 iunie 2021:

  •  840 de lei pentru hosting și domeniu
  • 6.600 de lei pentru articolele scrise de colaboratori și editorialiști
  • 8.200 de lei pentru întreținerea tehnică a siteului și achitarea datoriilor din 2020
  • 1.000 de lei, publicitate pe facebook
  • 18.000 de lei pentru angajarea unui jurnalist pentru 6 luni.

Total: 34.620 lei, adică 5.770 de lei pe lună. E mult? Realizați că redacțiile care scriu ce nu vă place plătesc dublu de-atât pentru un singur om. Noi, cu aceste cheltuieli mici am reușit să facem o medie de 240.000 de cititori unici pe lună! 

Dar vom face și mai mult decât atât și veți vedea că în curând vom avea surprize plăcute pentru dvs: obiectivul final este să ajungem la 240.000 de cititori pe zi! Așa că aveți încredere în R3media și vă vom îndeplini așteptările.

Puteți alege felul în care doriți să ne susțineți accesând acest link

Vă mulțumesc și vă stau la dispoziție,

Mihai Șomănescu
Publisher R3media
mihai.somanescu@r3media.ro

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

11 COMENTARII

  1. Și dacă nu am PayPal și plătesc cu cardul, cine mă anunță luna următoare că trebuie să donez iar, că poate uit?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate