sâmbătă, aprilie 20, 2024
ACTUALITATEFiica ministrului energiei s-a căsătorit la Viena cu un AUSTRIAC. Virgil Popescu...

Fiica ministrului energiei s-a căsătorit la Viena cu un AUSTRIAC. Virgil Popescu a fost acuzat că face jocurile OMV Petrom. VIDEO | Luat la întrebări de o româncă, Virgil Popescu o tratează cu DISPREȚ

Fiica ministrului energiei, Virgil Popescu, s-a căsătorit civil cu un „tânăr austriac”, în acest weekend la Viena.

Anunțul a fost făcut chiar de ministru, dar „meritul” îi aparține lui George Simion. Liderul AUR l-a întâlnit pe Virgil Popescu în aeroport, în drum spre Viena și l-a filmat.

„Campania de hărțuire la adresa mea nu mă intimidează! Astăzi, în aeroport la Viena, unde am fost la cununia civilă a fiicei mele, care s-a căsătorit cu un tânăr austriac, am asistat la o tentativă nemaiîntâlnită de hărțuire și intimidare a lui George Simion împotriva mea”, a scris pe Facebook Virgil Popescu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Printre altele, într-o filmare se vede cum Virgil Popescu tratează disprețuitor o femeie care-i pune câteva întrebări. Acesta refuză să vorbească, ba chiar să o privească pe românca respectivă.

Reamintim că ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost acuzat că favorizează compania austriacă OMV Petrom.

Foto, Virgil Popescu și șeful OMV Petrom.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE