luni, martie 20, 2023
ȘTIRIFermierul care a îndemnat la boicotarea BCR, Raiffeisen și OMV preia angajații...

Fermierul care a îndemnat la boicotarea BCR, Raiffeisen și OMV preia angajații giganților austrieci: Trebuie să le dăm o palmă de să vină să se roage ei de noi: domnule, haideți să vă dăm Schengen-ul

Dimitrie Muscă, președintele Combinatului Agroindustrial Curtici, cel care a anunțat că-și închide conturile la BCR și Raiffeisen Bank imediat după refuzul Austriei de a vota pentru admiterea României în spațiul Schengen are acum un alt plan.

El a declarat că invită angajații companiilor austriece din România să lucreze la firmele sale. Muscă a promis că le va oferi același salariu precum companiile cu capital austriac.

„Angajaţii români de la firmele austriece pot să vină la firmele mele să lucreze. Le ofer cel puţin acelaşi salariu pe care l-au avut şi la companiile cu capital austriac”, a anunţat Dimitrie Muscă, conform Aradon.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Acesta a mai lansat un apel către toate companiile româneşti, dar şi către multinaţionalele care au o relaţie bună cu statul român.

„Fac un apel către firmele româneşti, dar şi către cele străine, ale căror ţară de origine au o relaţie bună cu statul român. Să facă şi ele ce mi-am propus să fac eu. Să preia angajaţi de la firmele austriece şi să le ofere aceleaşi condiţii de muncă şi salariale ca la firmele austriece. Să destabilizăm puţin companiile venite din ţara care ne-a interzis intrarea în Spaţiul Schengen”, a declarat preşedintele CAI Curtici.

Muscă i-a îndemnat pe români să se revolte și să-i facă pe străini să regrete amarnic că nu ne-au primit în Schengen.

„Da, ar trebui să fie supărată toată țara. Dacă ei vor să sufere toată România atunci nici noi nu ar mai trebui să lucrăm, să facem operațiuni cu conturile și cu băncile lor, nici cu BCR care e deținută de un grup austriac, nici cu Raiffeisen, să nu mai lucrăm cu benzinăria Mol, cu OMV Petrom unde am consum foarte mare de motorină la peste 7.000 de hectare și 24.000 de porci”, a menționat el.

„Deci dacă suntem cu bun simț și români bine-crescuți, atunci trebuie să le dăm o palmă de să vină să se roage ei de noi: domnule, haideți să vă dăm Schengen-ul. Acesta este punctul meu de vedere”, a declarat, pentru Agrointel, Dimitrie Muscă, după ce Austria a votat împotriva aderării României la Schengen.

„Eu o să dau acest mesaj că închid conturile la toate contactele din telefonul meu. La toată lumea dau. Dacă am reacționat și probabil că nu toți vom reacționa dar, o parte sunt convins că vor reacționa. Să fim buni români și dovadă că am primit și mesaje pozitive și sper cel puțin. Eu am două conturi și la CAI OLARI, și la Curtici. Prin ele rulam cam o treime prin BCR și două-trei prin BRD. Nu știu unde voi transfera banii încă dar aceasta este măsură la care m-am gândit imediat aseară când am văzut discuția. M-am gândit să închid și astăzi închidem. Am dat hârtia contabililor să închidă conturile”, a mai spus el.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

  1. Vreau sa intreb daca nenea cu musca a dat acelasi salariu (de companie austriaca) pe care vrea sa-l dea viitorilor posibil angajati, si angajatilor romani pe care i-a avut pana acum, inainte de a-si face reclama…

  2. vedeti cata bataie de joc e in pseudo nationalismul antiaustriac. o mistocareala neghioaba care ingroapa orice demers serios. Auzi sa chemi domnitele de la banca, cu fuste scurte si tocuri sa vina la cocina sa ingrijeasca de porcii aluia. Oare cum puteti publica asemenea lucruri? R3media devine din ce in ce mai slab calitativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate