joi, februarie 29, 2024
ȘTIRIFederația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România, semnal de alarmă asupra pericolului...

Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România, semnal de alarmă asupra pericolului de vaccinarea anti-covid 19 cu vaccinuri controversate, insuficient testate

Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România trage un semnal de alarmă asupra pericolului reprezentat de preconizata vaccinare anti-Covid 19, anunțată de Guvernul României, cu vaccinuri controversate, insuficient testate, în producția cărora au fost folosite fragmente de celule preluate din fetuși umani avortați, informează un comunicat de presă trimis pe adresa redacției R3Media.

Într-un document de 13 pagini, organizația condusă de preotul Vasile Mihoc prezintă, printre altele, compoziția vaccinurilor, „părerea specialiștilor”, „Aspecte legislative privind restrângerea drepturilor și libertăților cetățenești în cazul refuzului vaccinării”, concluzionând că „decizia de a vaccina populația cu vaccinuri insuficient testate, bazate pe tehnologii controversate, inacceptabile din punct de vedere bioetic, moral și creștin, fără studii clinice, fără cunoașterea efectelor adverse și fără o informare prealabilă a cetățenilor reprezintă un act ilegal, neconstituţional şi abuziv, care pune în pericol sănătatea populației, reprezentând totodată un afront adus drepturilor și libertăților cetățenești.
Românii nu vor să fie cobaii nimănui! Opriți experimentele pe români! Numai Adevărul ne poate face liberi, iar în afara lui riscăm primejdia autodistrugerii!”.

Documentul integral poate fi consultat aici.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE