luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATEFBI-ul confirmă „teoria”: Cel mai probabil, virusul a provenit dintr-un laborator chinezesc...

FBI-ul confirmă „teoria”: Cel mai probabil, virusul a provenit dintr-un laborator chinezesc / Guvernul Orban vâna românii care avansau această ipoteză acum doi ani

Directorul FBI, Christopher Wray, a spus că instituția sa crede că virusul Covid-19 a avut originea, cel mai probabil, „într-un laborator controlat de guvernul Chinei”, informează BBC.

„De ceva vreme, evaluarea FBI-ului este că originea virusului pandemnic este, cu cea mai mare probabilitate, într-un incident dintr-un laborator”, a spus el pentru Fox News, relatează sursa citată.

Șeful FBI a mai adăugat că regimul chinez „a făcut tot ce-a fost posibil pentru a contracara și a bloca eforturile de a identifica sursa pandemiei. Și asta este foarte nefericit pentru toată lumea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

China a negat acuzațiile și le-a numit „defăimătoare”.

Până acum, varianta oficială era aceea că virusul a plecat de la piața de pește din Wuhan, aflată la 40 de minute de laboratorul din Wuhan.

Confirmarea directorului FBI vine la câteva zile după ce presa americană a publicat un raport al serviciilor de informații, conform căruia Departamentul pentru Energie al SUA crede că virusul este originar din laboratorul chinezesc din Wuhan.

După declanşarea pandemiei, mass-media mainstream şi platformele de socializare ale Big Tech au etichetat pe oricine drept „teoretician al conspiraţiei” dacă a menţionat măcar că originea pandemiei de COVID-19 ar fi o scurgere dintr-un laborator.

O dezvăluire recentă din „Dosarele Twitter” a arătat relaţia „incestuoasă” dintre Big Tech şi guvern care manipulează dezbaterea în jurul originii Covid.

Naraţiunea complexă pe care guvernele, organizaţiile neguvernamentale, Big Tech şi mass-media mainstream au construit-o în jurul Covid cu presupuneri şubrede şi direcţionări greşite se destramă – de aici rezultă şi cea mai recentă schimbare de poziţie din partea Departamentului pentru Energie.

Reamintim că în toamna lui 2020, un ONG obscur a primit peste două milioane de euro de la Guvernul Ludovic Orban pentru a încropi liste negre cu persoane și siteul care răspândesc „dezinformări” despre pandemie. Printre aceste „dezinformări” era și teoria privind originea virusului.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. declaratii politice. Virusul nu a existat niciodata liber pe piata, ci a fost exclusiv de laborator, pus ulterior in vaccinuri. Deci abia dupa injectare putem vorbi de covid. Dar aproape ca nu mai conteaza, e deja istorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE