duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEFauci spune că Omicron poate evita protecția oferită de vaccinuri, dar o...

Fauci spune că Omicron poate evita protecția oferită de vaccinuri, dar o a treia doză ajută: Trebuie neapărat să faci un rapel, dacă vrei protecție optimă

Omicron se poate sustrage protecției oferite de cele două doze inițiale ale vaccinului anti-Covid, dar rapelurile cresc eficiența și protejează mai bine împotriva celei mai noi variante de îngrijorare, spune dr. Anthony Fauci.

Noua tulpină poate ocoli, de asemenea, protecția oferită de anticorpii monoclonali și plasma convalescentă, spune consilierul medical șef al Casei Albe. „Dacă dorești să fii protejat în mod optim, trebuie neapărat să faci un rapel”, subliniază el.

Fauci spune că există 60 de milioane de americani eligibili care nu sunt încă vaccinați și aproximativ 100 de milioane care sunt eligibili pentru rapel. Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenția Bolilor , 60,7% dintre americani sunt complet vaccinați, iar 26% dintre persoanele complet vaccinate – peste 50 de milioane – au primit un rapel.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Nivelul de severitate pare să fie puțin mai mic decât în cazul variantei Delta. Dar există încă multă confuzie”, spune Fauci.

În timp ce, oficial, sunt recomandate două doze de vaccin ARNm sau o doză de vaccin Johnson&Johnson, Fauci spune că dacă indivizii „vor să fie protejați în mod optim, (ar trebui) să primească un rapel”.

Fauci susține că „avem instrumentele necesare pentru a ne proteja”. Cu ajutorul vaccinurilor, „putem trece cu bine de sezonul rece de iarnă, care în mod clar este întotdeauna asociat cu o creștere a bolilor respiratorii”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Masca nu va fi pentru totdeauna, dar ne poate scoate din situația foarte dificilă în care ne aflăm acum”, adaugă Fauci, potrivit SmartRadio.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate