ACTUALITATEFAKE NEWS CU PAPILLON. Publicația „The Guardian” investighează din nou un subiect...

FAKE NEWS CU PAPILLON. Publicația „The Guardian” investighează din nou un subiect care nu există: supermarket-urile golite de alimente din Regatul Unit

În martie 2021, publicația ȘTIRI CIUDATE semnalase o dezinformare majoră, găzduită în mass-media dâmbovițeană și având ca sursă neobositul activist britanic multi-național al neomarxismului care este ziarul “The Guardian”: la acel moment, „surse” nenominalizate informaseră ziarul britanic „The Observer” (sic!, n.n.), care informase „The Guardian” (care fusese preluat la rândul său de fătucile copy-paste din București) despre un subiect decedat înainte de a se naște: o presupusă criză alimentară în supermarketurile din Marea Britanie.

În Octombrie 2021, „The Guardian” a revenit pe același subiect, a prezentat fotografiile unor rafturi goale de supermarket (preluate eventual de pe social-media) decorate cu ilustrații de legume și fructe (sic!, n.n.) și a proclamat din nou existența unei “crize”.

În definitiv, cine este familiarizat cu propaganda constant “progresistă”, anti – Conservatoare și anti- Brexit de la “The Guardian”, ar putea înțelege deplin că acest subiect care nu există se adaugă altor subiecte neverificate în viața reală, dar ridicate de publicație împotriva guvernului Conservator al lui Boris Johnson și împotriva înfăptuirii Brexit-ului.

Mai multe pe blogul jurnalistului Traian Horia.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...