ACTUALITATEFacebook nu mai cenzurează postările care afirmă că SARS-CoV-2 este creat de...

Facebook nu mai cenzurează postările care afirmă că SARS-CoV-2 este creat de om

Platforma de socializare Facebook anunță că restricțiile privind postările care susțin că virusul SARS-Cov-2 este creat de om vor fi ridicate. Decizia este influențată de solicitările lui Joe Biden și ale altor lideri mondiali de a continua investigațiile privind originea pandemiei, informează Smart Radio.

„În contextul investigațiilor în desfășurare privind originea Covid-19 și în urma dezbaterilor cu experții în sănătate publică, am decis să nu mai ștergem afirmațiile potrivit cărora virusul este creat de om de pe platformele noastre.

Continuăm să colaborăm cu experții în sănătate pentru a ține pasul cu evoluția descoperirilor legate de pandemie și să actualizăm regulile pe măsură ce aflăm noi informații.”, scrie într-un comunicat publicat de Facebook.

Totuși, platforma continuă să blocheze orice mesaj ce insinuează la probabilitatea ca vaccinul să nu fie sigur sau că nu ar fi eficiente.

Această oprire din a cenzura postările ce afirmă că virusul a fost creat de om vin după ce doctorul american Anthony Fauci, unul dintre liderii grupului de combatere a Covid-19 la nivel mondial, spune că „nu este convins că coronavirusul chinez s-a dezvoltat natural”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Zaharele,au început să plece oamenii de pe fb și ai intrat în panică?o să ii rogi sa revină,dar este prea târziu.faliment ușor, Domnul nu doarme niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...