ACTUALITATEFacebook cenzurează interviul lui Donald Trump cu nora sa

Facebook cenzurează interviul lui Donald Trump cu nora sa

Facebook a cenzurat un videoclip cu Lara Trump ce își intervieva socrul, Donald Trump, după ce a avertizat familia că orice conținut postat în numele fostului președinte al S.U.A., Donald Trump, va fi șters, conform Breitbart.

„Conținutul postat pe Facebook și Instagram în numele Președintelui Trump nu este momentan permis pe platformele noastre (inclusiv postări noi cu Președintele Trump vorbind) și va fi șters dacă va fi postat, ducând la limitări adiționale pentru contul care le postează.”, scrie în avertismentul Facebook.

Facebook, Twitter, YouTube, Snapchat și alte platforme Big Tech l-au interzis permanent pe Donald Trump, închizându-i toate conturile, chiar și în timp ce era încă în mandatul său de șef de stat, în ianuarie 2021.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...