ȘTIRIFacebook a stabilit un algoritm care retrogradează comentariile utilizatorilor care exprimă „ezitări...

Facebook a stabilit un algoritm care retrogradează comentariile utilizatorilor care exprimă „ezitări față de vaccin”: Cine nu aderă la narațiunea oficială privind vaccinul este considerat dușman al societății

Project Veritas, organizație independentă condusă de jurnalistul James O Keefe, a descoperit că Facebook folosește un algoritm prin care cataloghează utilizatorii în funcție de „ezitări față de vaccin”, punându-le acestora un „scor VH”, fără cunoștința acestuia.

„Pe baza acestui scor, noi vom retrograda sau vom lăsa în pace un comentariu, depinzând de conținutul acelui comentariu”, a explicat un insider din Facebook, care a vorbit pentru Project Veritas.

Scopul acestei operațiuni este „de a reduce drastic expunerea” la comentarii prin care se exprimă dubii cu privire la eficiența vaccinului, a explicat Project Veritas.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Narațiunea este: vaccinează-te, vaccinul este bun pentru tine, toată lumea ar trebui s-o facă. Dacă n-o faci, o să fii scos în față ca dușman al societății”, a mai spus sursa din interiorul Facebook.

Primul denunțător i-a spus lui James O’Keefe, într-un videoclip care a apărut la Fox News, că Facebook, condus de CEO-ul Mark Zuckerberg, vrea să „construiască o comunitate în care toată lumea se conformează – nu unde oamenii pot avea un discurs deschis și un dialog despre cele mai personale, private și intime decizii”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Angajatul a declarat că politica va continua să-și extindă domeniul de aplicare până când „orice poate fi încălcat”.

„Ce este remarcabil la aceste documente private pe care Facebook nu a vrut să le vedeți până în seara asta este că„ La Nivelul 2”[de încălcare] se afirmă că chiar dacă faptele menționate de dvs sunt adevărate, veți fi vizat și retrogradat – comentariile dvs. vor fi vizate și retrogradate,” a spus O’Keefe.

Ulterior, Project Veritas a descoperit că există și un al treilea nivel: cel în care sunt trimiși utilizatorii care-și exprimă „obiecții sau îngrijorări despre presiunea de a fi vaccinați prin apariția unui registru sau pașaport de vaccinare. Tot acolo ajung și cei care manifestă „obiecții și scepticism cu privire la libertate sau pe baze religioase”.

Facebook nu a negat acuzațiile, dar a afirmat că „am anunțat proactiv această politică pe blogul companiei noastre”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. NU mai folositi FTZADEC@R !! sunt atatea alternative sanatoase, libere care respecta dreptul la LIBERTATE ! RENUNTATI LA UATZAP SI FTZADEC@R !! TOTI SECURICII VA IAU DATELE DE PE ELE DE CAND UATZAP A FOST CUMPARAT DE REPTILA TZUKER. VAD PANA SI TIPUL APARATULUI PE CARE IL UTILIZATI ! STATUL OCHIUL MARO LA PUTERE MONDIALA ! LUPTATI PENTRU DREPTURILE VOASTRE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...