ACTUALITATEFacebook a blocat grupul: Mămici Mai Tari Ca Google. O comunitate de...

Facebook a blocat grupul: Mămici Mai Tari Ca Google. O comunitate de peste 40.000 de membri, cunoscută pentru acțiunile caritabile organizate, a dispărut într-o clipă fără explicații

Grupul de Facebook MMTCG – Mămici Mai Tari Ca Google, în care s-au adunat 40.000 de membre și prin intermediul căruia s-au derulat mai multe campanii de ajutorare a celor aflați în nevoie, a fost suspendat de Facebook.
Mai multe dintre persoanele care administrau grupul s-au trezit cu conturile suspendate.

„Dragilor, zi neagră pentru noi. Grupul MMTCG a fost suspendat, precum și conturile mai multor admine. Sincer, nu înțelegem ce anume a deranjat atât de tare standardele comunității încât să fim suspendate. Noi vom face tot ce ne stă în putere pentru a recupera atât grupul, cât și conturile noastre. Până atunci, puteți da cerere aici, cu mențiunea că sunteți membre MMTCG. Ne simțim neputincioase în acest moment și sperăm că munca noastră de 6 ani să nu fie aruncată la gunoi”, au transmis administratorii grupului.

Membrele grupului suspendat de Facebook s-au mobilizat și au înființat un nou grup MMTCG, care a ajuns deja la 20.000 de membre.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Nimeni nu ar fi bănuit că tot într-o noapte de septembrie, dar la interval de 6 ani distanță, grupul se va naște iar. Diferența o face doar numărul de membre care au aderat atunci (4000 în doar câteva ore) față de 15.000 care au aderat acum în doar 8 ore….
Această comunitate va fi mereu una numeroasă pentru că sunt multe inimi care vor să facă bine! Și binele se face mereu împreună! Nimeni nu ar fi bănuit că vom pierde 6 ani de muncă într-o clipă. Și că vom pierde amintiri, postări și informații adunate aici în tot acest timp. Însă se lucrează la acest lucru de către oameni pregătiți”, a anunțat una dintre mămicile care administrează grupul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Grupul MMTCG este cunoscut pentru faptele bune realizate în trecut, între care amintim de campanii de donare de sânge, alimente sau bani pentru persoanele nevoiașe.

Decizia Facebook de suspendare a grupului, fără explicații, se înscrie într-o serie de decizii total abuzive luate de gigantul media în ceea ce privește conturile unor persoane sau entități.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. FakeBook este o platformă comunistă care îi cenzurează pe conservatori prin shadow ban sau ștergându-le efectiv conturile! Creați-vă un grup pe TELEGRAM “Mămici Mai Tari Ca Google”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate