ACTUALITATEEXCLUSIVITATE | Dr. Gabriela Dumitrescu (37 de ani) a făcut o formă...

EXCLUSIVITATE | Dr. Gabriela Dumitrescu (37 de ani) a făcut o formă rară de cancer galopant după vaccin și a decedat

Medicul ieșean Gabriela Dumitrescu a decedat săptămâna trecută la doar 37 de ani, a anunțat presa din Copou.

În articolul din Ziarul de Iași se precizează că Gabriela Dumitrescu „a fost diagnosticată cu o tumoră craniană, iar de o perioada avea nevoie de o îngrijire dedicată din partea familiei, fiind în imposibilitate de a se mai deplasa. Familia nu are explicații despre felul în care s-a îmbolnăvit”.

Surse medicale din Iași au declarat, în exclusivitate, pentru R3media că problemele Gabrielei Dumitrescu au apărut după ce medicul s-a vaccinat împotriva C19.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Tumora în zona craniană de care vorbește articolul a apărut după vaccinare, fiind un efect al unui cancer galopant. Tânăra a ajuns până în Franța pentru a investiga gliomul de care suferea.

Mai mult, aceleași surse medicale ne-au declarat că la o lună de la vaccinare, Gabriela Dumitrescu a fost o formă și mai gravă de Covid-19, ceea ce i-a sporit starea de rău.  De altfel, după momentul 0 al inoculării, viața tinerei a fost una din ce în ce mai grea, de chin. Aceasta, în ciuda faptului că autoritățile au spus că vaccinarea previne „formele grave” ale bolii.

După cum arăta o investigație jurnalistică realizată de Răzvan Dumitrescu anul trecut, statul român nu raportează sau raportează extrem de rar efectele adverse pe care pacienții le-au reclamat după vaccinarea împotriva Covid-19. Această tăcere este perpetuată chiar de medici înșiși, care refuză să vorbească din teama de excludere pentru încălcarea variantei oficiale.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate