ACTUALITATEEuroparlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș, nu a fost lăsat să intre în Parlamentul...

Europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș, nu a fost lăsat să intre în Parlamentul European pentru că nu a prezentat certificatul verde: Asistăm la instaurarea unei tiranii la nivelul UE

Eurodeputatul Cristian Terheș (Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat) susține marți, într-o postare pe Facebook, că nu i s-a permis accesul în Parlamentul European din cauză că nu a prezentat certificatul verde la intrarea în clădire. Acesta a făcut și o transmisiune în direct pentru a explica situația.

„Sunt la intrarea în Parlamentul European din Bruxelles cu încă un coleg și ni se interzice accesul pentru că nu arătăm Certificatul Verde. Le-am spus că exercitarea mandatului unui europarlamentar ales nu poate fi restrânsă de nimic, cu atât mai mult de o decizie administrativă. Nu o spun eu, o spune Tratatul și alte acte ale UE.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Asistăm la instaurarea unei tiranii la nivelul UE, unde drepturile și libertățile omului nu mai contează”, a scris domnul Terheș pe Facebook.

Acesta a menționat că în dimineața asta s-a testat și este confirmat faptul că nu are Covid-19. A precizat că ce a pățit este total ilegal și că va da în judecată Parlamentul European. A spus că nu este vaccinat și nu avut și nu va avea niciodată certificat verde.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...