joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEEuroparlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș, nu a fost lăsat să intre în Parlamentul...

Europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș, nu a fost lăsat să intre în Parlamentul European pentru că nu a prezentat certificatul verde: Asistăm la instaurarea unei tiranii la nivelul UE

Eurodeputatul Cristian Terheș (Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat) susține marți, într-o postare pe Facebook, că nu i s-a permis accesul în Parlamentul European din cauză că nu a prezentat certificatul verde la intrarea în clădire. Acesta a făcut și o transmisiune în direct pentru a explica situația.

„Sunt la intrarea în Parlamentul European din Bruxelles cu încă un coleg și ni se interzice accesul pentru că nu arătăm Certificatul Verde. Le-am spus că exercitarea mandatului unui europarlamentar ales nu poate fi restrânsă de nimic, cu atât mai mult de o decizie administrativă. Nu o spun eu, o spune Tratatul și alte acte ale UE.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Asistăm la instaurarea unei tiranii la nivelul UE, unde drepturile și libertățile omului nu mai contează”, a scris domnul Terheș pe Facebook.

Acesta a menționat că în dimineața asta s-a testat și este confirmat faptul că nu are Covid-19. A precizat că ce a pățit este total ilegal și că va da în judecată Parlamentul European. A spus că nu este vaccinat și nu avut și nu va avea niciodată certificat verde.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE