joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEEuroparlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș, nu a fost lăsat să intre în Parlamentul...

Europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș, nu a fost lăsat să intre în Parlamentul European pentru că nu a prezentat certificatul verde: Asistăm la instaurarea unei tiranii la nivelul UE

Eurodeputatul Cristian Terheș (Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat) susține marți, într-o postare pe Facebook, că nu i s-a permis accesul în Parlamentul European din cauză că nu a prezentat certificatul verde la intrarea în clădire. Acesta a făcut și o transmisiune în direct pentru a explica situația.

„Sunt la intrarea în Parlamentul European din Bruxelles cu încă un coleg și ni se interzice accesul pentru că nu arătăm Certificatul Verde. Le-am spus că exercitarea mandatului unui europarlamentar ales nu poate fi restrânsă de nimic, cu atât mai mult de o decizie administrativă. Nu o spun eu, o spune Tratatul și alte acte ale UE.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Asistăm la instaurarea unei tiranii la nivelul UE, unde drepturile și libertățile omului nu mai contează”, a scris domnul Terheș pe Facebook.

Acesta a menționat că în dimineața asta s-a testat și este confirmat faptul că nu are Covid-19. A precizat că ce a pățit este total ilegal și că va da în judecată Parlamentul European. A spus că nu este vaccinat și nu avut și nu va avea niciodată certificat verde.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate