duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Europarlamentarul Guido Reil, după vizita în România: Am văzut oameni...

VIDEO | Europarlamentarul Guido Reil, după vizita în România: Am văzut oameni care sunt mândri de cultura și țara lor. O mândrie pe care mulți germani au pierdut-o. Vreau să cer iertare din toată inima poporului român

Europarlamentarul german Guido Reil, cel care a comparat România cu Vestul Sălbatic, a ținut să-și ceară iertare „din toată inima” poporului român, după ce a vizitat țara noastră.

Într-o declarație video, Guido Reil a precizat că a făcut acele declarații pe baza interacțiunilor cu unii români din orașul său natal din Germania. Apoi, după ce a vizitat România la inițiativa Nataliei Intotero, germanul a spus că a descoperit un popor mândru de cultura și țara sa, ceea ce „mulți germani au pierdut”.

El s-a declarat impresionat de faptul că românii construiesc biserici și apără familia clasică, lucruri pe care și el le apreciază.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Trebuie să spun că am cunoscut oameni incredibil de binevoitori și de primitori. Oameni care sunt săraci, mai săraci decât cei din Germania. Dar oameni care sunt totuși bogați, pentru că sunt mândri. O mândrie pe care mulți germani au pierdut-o. Oameni care sunt mândri de povestea lor. Mândri de cultura lor, de țara lor minunată. O țară care este una cu biserica ei. O țară care construiește biserici noi. O țară care își iubește familia. Familia clasică.

Toate acestea sunt lucruri pe care și eu le iubesc și pentru asta am un respect deosebit. De-aceea vreau să spun din toată inima că doresc să cer iertare poporului român, mândrului popor român. Vă mulțumesc”, a spus Guido Reil.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Sa ponegresti mincinos pe cineva e un pacat care nu poate fi iertat niciodata. Asta pentru ca daca vrei sa ierti trebuie sa sti exact volumul de rau pe care trebuie sa il ierti. Ori o vorba in vant nu sti niciodata cat rau a facut. E o pilda veche care spune exact acest lucru. Asa ca …..daca casti gura si pictezi pe cineva trebuie sa fi constient de urmari. Daca cumca nu e adevarat ce spui vei fi pedepsit indiferent cate pareri de rau vei spune pe aceeasi gura pe care ai ponegrit. Un gunoi!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE