ACTUALITATEVIDEO | Europarlamentarul Chris Terheș: Dacă Dragnea făcea un contract cu producătorii...

VIDEO | Europarlamentarul Chris Terheș: Dacă Dragnea făcea un contract cu producătorii de vaccinuri, cum au făcut ăștia, păi nu erau pline străzile, că fură, că e corupție? Și-acuma?

Europarlamentarul Chris Terheș a prezentat, luni, în cadrul unei conferințe de presă contractele dintre Comisia Europeană și producătorii de vaccin.

El a spus că premierul interimar Florin Cîțu a cumpărat 120 de milioane de doze de vaccin, „din banii românilor, nu din banii lui mă-sa” și cetățenii au dreptul să știe cum au fost făcute aceste contracte.

Terheș a spus că dacă aceste lucruri le-ar fi făcut Dragnea, era iureș pe străzi.

„Au fost plătite din banii românilor. Nu e normal ca românii să știe ce se întâmplă cu aceste contracte? Ca o paranteză: vă dați seama ce-ar fi fost dacă Dragnea era premier și făcea un astfel de contract? Păi nu erau pline străzile, că fură, că e corupție? Și-acuma? Aici am ajuns”, a spus Terheș la conferința organizată de AUR, la Camera Deputaților.

R3media a scris despre faptul că aproape 25% dintre paginile contractelor încheiate de Comisia Europeană cu producătorii de vaccinuri sunt ascunse de ochii opiniei publice.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate