luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEEuroparlamentarul care ne-a comparat cu „Vestul Sălbatic” a venit în România. Guido...

Europarlamentarul care ne-a comparat cu „Vestul Sălbatic” a venit în România. Guido Reil a vizitat locuri simbolice și a mâncat sarmale

Europarlamentarul german Guido Reil, care declara la începutul lunii octombrie, într-o dezbatere în Parlamentul European, că România este „Vestul Sălbatic”, a venit în țara noastră. Acesta a fost într-o vizită în județul Hunedoara, a mâncat sarmale și ciorbă de burtă, a băut țuică și a fost dus la o mină din Valea Jiului.

Guido Reil vizitează România la invitația fostului ministru PSD Natalia Intotero. „Ține de noi să schimbăm mentalitățile și percepțiile celor care generalizează și ne judecă greșit”, a scris aceasta pe Facebook, la venirea în România a eurodeputatului german.

În cele câteva zile în care a vizitat județul Hunedoara, Reil „a înțeles acum cât de ospitalieri și primitori sunt românii și i-a plăcut că suntem oameni direcți”, spune Intotero. În perioada următoare, după ce vizitează și Bucureștiul, acesta a spus că își va manifesta direct și public părerea despre țara noastră.

Guido Reil a vizitat  mai multe obiective importante precum, biserica de la Țebea, stațiunea Straja, Castelul Corvinilor, Biserica de piatră de la Densuș și Peștera Bolii.

„A mâncat ciorbă de burtă, sarmale și virșli de Hunedoara de la mama lor. A băut și țuică. Da, i-au plăcut”, spune într-un mesaj pe Facebook Natalia Intotero. Mesajul este însoțit de mai multe fotografii cu Guido Reil.

La începutul lunii octombrie, europarlamentarul german Guido Reil (Grupul Identitate și Democrație – ID, eurosceptici), a lansat un atac la adresa României, spunând că România nu ar fi trebuit primită în UE. El a mai spus că a fost de multe ori în România în ultimii ani și că în Ucraina e mai multă ordine, o infrastructură mai bună.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Povestiri rusești de Crăciun – Antologie și vei contribui la susținerea libertății ideilor și a editurii Contra Mundum

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. Tuturor acestor eurosceptici le pute estul. Au o problemă cu o uniune care conţine pe cei din fostul bloc sovietic.
    De asta avem nevoie de politicieni raţionali şi nu de exaltaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE