ACTUALITATEEuro 2020 | VIDEO/FOTO: Meciul Ungaria - Portugalia s-a jucat cu...

Euro 2020 | VIDEO/FOTO: Meciul Ungaria – Portugalia s-a jucat cu 60.000 de spectatori în tribune, FĂRĂ măști și FĂRĂ distanțare

Marți 15 iunie, la Budapesta s-a disputat partida Ungaria – Portugalia, câștigată de lusitani cu 3-0, deși gazdele au rezistat eroic timp de 84 de minute. Meciul a contat pentru grupa F a Euro 2020.

Mai mult decât scorul final, o surpriză a fost faptul că în tribune au luat loc 60.000 de oameni, stadionul „Pușkaș Arena” fiind plin ochi.

Spectatorii prezenți în tribune nu au purtat măști și evident, nu s-a respectat nicio distanțare socială.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În Ungaria, rata de vaccinare completă este 42,1%.

Dar cât contează rata de vaccinare?

Cu doar două zile mai devreme, la Londra, stadionul „Wembley” găzduia partida Anglia – Croația. Deși rata de vaccinare în Marea Britanie este mai mare decât în Ungaria, fiind de 45%, la meci nu au asistat decât 22.500 de spectatori.

Capacitatea stadionului „Wembley” este de 90.000 de locuri. Evident, cei 22.500 au stat distanțați și cu măști.

Datele privind vaccinarea sunt preluate de-aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...