ACTUALITATEEuro 2020 | Marile glorii ale fotbalului românesc n-au avut loc la...

Euro 2020 | Marile glorii ale fotbalului românesc n-au avut loc la tribuna oficială de liderii politici ai zilei. Reacția lui Gică Hagi: Am stat unde-am putut

Gheorghe Hagi, considerat de mulți cei mai mulți specialiști drept cel mai mare fotbalist român, Gheorghe Popescu – unul dintre stâlpii Generației de Aur și Dorinel Munteanu – jucătorul cu cele mai multe selecții din istoria țării, n-au avut loc la tribuna oficială a primului meci din istoria Euro organizat în România.

Cele trei glorii ale fotbalului românesc au stat la Tribuna a II-a, pentru meciul Austria – Macedonia de Nord de la Euro 2020, pentru că toate locurile de la tribuna oficială au fost ocupate de liderii politici ai zilei. Printre aceștia  se află Anca Dragu, președintele Senatului, Nicușor Dan, primarul Capitalei, dar și șeful DNA, Crin Bologa.

 Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Normal, actualul președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a găsit și el loc la „oficială”.

Alături de el s-au regăsit și simplii angajați ai FRF, a căror prezență nu este justificată în niciun fel, scrie Gazeta Sporturilor. Este vorba despre Radu Vișan, Gabriel Bodescu, dar și Mihai Stoichiță. Acesta din urmă e directorul tehnic al Federației.

Gheorghe Hagi a reacționat cu modestie. „N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat”, a declarat Gică Hagi pentru gsp.ro.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

La rândul său, Gică Popescu a spus că în orice alt stadion din Europa, ar fi fost invitat să stea la tribuna oficială.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. asta va fi lumea copiilor nostri. viitorul. o lume segregata intre bogatii si miliardarii de carton, care isi vor vinde sufletele – deja le au vandute – pentru a obtine act de bogatas criminal si sclav al unui sistem anti-national si restul saracilor care nu vor mai avea IMIC. nici macar loc intr-o tribuna sau intr-o sala de spectacol. viitorul „suna” bine. somn linistit.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...