ACTUALITATEEuro 2020 | Marile glorii ale fotbalului românesc n-au avut loc la...

Euro 2020 | Marile glorii ale fotbalului românesc n-au avut loc la tribuna oficială de liderii politici ai zilei. Reacția lui Gică Hagi: Am stat unde-am putut

Gheorghe Hagi, considerat de mulți cei mai mulți specialiști drept cel mai mare fotbalist român, Gheorghe Popescu – unul dintre stâlpii Generației de Aur și Dorinel Munteanu – jucătorul cu cele mai multe selecții din istoria țării, n-au avut loc la tribuna oficială a primului meci din istoria Euro organizat în România.

Cele trei glorii ale fotbalului românesc au stat la Tribuna a II-a, pentru meciul Austria – Macedonia de Nord de la Euro 2020, pentru că toate locurile de la tribuna oficială au fost ocupate de liderii politici ai zilei. Printre aceștia  se află Anca Dragu, președintele Senatului, Nicușor Dan, primarul Capitalei, dar și șeful DNA, Crin Bologa.

 Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Normal, actualul președinte al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a găsit și el loc la „oficială”.

Alături de el s-au regăsit și simplii angajați ai FRF, a căror prezență nu este justificată în niciun fel, scrie Gazeta Sporturilor. Este vorba despre Radu Vișan, Gabriel Bodescu, dar și Mihai Stoichiță. Acesta din urmă e directorul tehnic al Federației.

Gheorghe Hagi a reacționat cu modestie. „N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat”, a declarat Gică Hagi pentru gsp.ro.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

La rândul său, Gică Popescu a spus că în orice alt stadion din Europa, ar fi fost invitat să stea la tribuna oficială.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. asta va fi lumea copiilor nostri. viitorul. o lume segregata intre bogatii si miliardarii de carton, care isi vor vinde sufletele – deja le au vandute – pentru a obtine act de bogatas criminal si sclav al unui sistem anti-national si restul saracilor care nu vor mai avea IMIC. nici macar loc intr-o tribuna sau intr-o sala de spectacol. viitorul “suna” bine. somn linistit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...