ACTUALITATEEpiscopul Macarie: Oare îi place lui Dumnezeu o lume în care suntem...

Episcopul Macarie: Oare îi place lui Dumnezeu o lume în care suntem stigmatizați, dacă susținem public căsătoria normală, diferența naturală dintre bărbat și femeie, copilăria firească?

PS Macarie, Episcopul românilor din Europa de Nord, a spus într-un cuvânt înflăcărat rostit după Sfânta Liturghie de sâmbătă, 6 februarie, că unii oameni au făcut din supraviețuirea fizică un scop în sine și s-a întrebat dacă lui Dumnezeu îi place lumea în care trăim.

„Oare îi place lui Dumnezeu lumea în care trăim? Oare îi place lui Dumnezeu o lume în care suntem stigmatizați, dacă susținem public căsătoria normală, diferența naturală dintre bărbat și femeie, copilăria firească? Oare îi place lui Dumnezeu, atunci când suntem înfricoșați, suntem cuprinși de această frică paranoică, care bulversează sufletele noastre?”, s-a întrebat episcopul român.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate