ACTUALITATE Episcopul Macarie: Oare îi place lui Dumnezeu o lume în care suntem...

Episcopul Macarie: Oare îi place lui Dumnezeu o lume în care suntem stigmatizați, dacă susținem public căsătoria normală, diferența naturală dintre bărbat și femeie, copilăria firească?

PS Macarie, Episcopul românilor din Europa de Nord, a spus într-un cuvânt înflăcărat rostit după Sfânta Liturghie de sâmbătă, 6 februarie, că unii oameni au făcut din supraviețuirea fizică un scop în sine și s-a întrebat dacă lui Dumnezeu îi place lumea în care trăim.

„Oare îi place lui Dumnezeu lumea în care trăim? Oare îi place lui Dumnezeu o lume în care suntem stigmatizați, dacă susținem public căsătoria normală, diferența naturală dintre bărbat și femeie, copilăria firească? Oare îi place lui Dumnezeu, atunci când suntem înfricoșați, suntem cuprinși de această frică paranoică, care bulversează sufletele noastre?”, s-a întrebat episcopul român.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite