ACTUALITATEEpiscopul Iustin al Maramureșului, de Ziua Europei: Europa, națiunile Europei, care se...

Episcopul Iustin al Maramureșului, de Ziua Europei: Europa, națiunile Europei, care se despart azi de Hristos, vor avea avea un răspuns greu de dat înaintea lui Dumnezeu

PS Iustin al Maramureșului a transmis un avertisment națiunilor europene cu ocazia Zilei de 9 mai, afirmând că „istoria se croiește în parteneriat cu Dumnezeu”.

„Istoria se croiește în parteneriat cu Dumnezeu. Europa, națiunile Europei, care se despart astăzi și mâine de Hristos, vor avea de dat un răspuns greu înaintea lui Dumnezeu, pentru că slava și gloria lor se datorează lui Dumnezeu și creștinismului. Prosperitatea, cultura, civilizația europeană sunt de inspirație creștină. Toate capodoperele universale pe care le-am exportat în lumea întreagă, la toate națiunile, s-au născut în Europa creștină!”, a transmis Episcopul maramureșean cu ocazia Zilei Europei.

Reamintim că pe 9 mai este Ziua Independenței României, Ziua Europei și Ziua victoriei împotriva fascismului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...