ACTUALITATEEpiscopul Iustin al Maramureșului, de Ziua Europei: Europa, națiunile Europei, care se...

Episcopul Iustin al Maramureșului, de Ziua Europei: Europa, națiunile Europei, care se despart azi de Hristos, vor avea avea un răspuns greu de dat înaintea lui Dumnezeu

PS Iustin al Maramureșului a transmis un avertisment națiunilor europene cu ocazia Zilei de 9 mai, afirmând că „istoria se croiește în parteneriat cu Dumnezeu”.

„Istoria se croiește în parteneriat cu Dumnezeu. Europa, națiunile Europei, care se despart astăzi și mâine de Hristos, vor avea de dat un răspuns greu înaintea lui Dumnezeu, pentru că slava și gloria lor se datorează lui Dumnezeu și creștinismului. Prosperitatea, cultura, civilizația europeană sunt de inspirație creștină. Toate capodoperele universale pe care le-am exportat în lumea întreagă, la toate națiunile, s-au născut în Europa creștină!”, a transmis Episcopul maramureșean cu ocazia Zilei Europei.

Reamintim că pe 9 mai este Ziua Independenței României, Ziua Europei și Ziua victoriei împotriva fascismului.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate