luni, mai 20, 2024
ȘTIRIEpiscopul Ignatie al Hușilor îl face „criminal de război” pe Vladimir Putin:...

Episcopul Ignatie al Hușilor îl face „criminal de război” pe Vladimir Putin: Mânia lui Dumnezeu și asupra celui care girează moral aceste morți de oameni nevinovați, Patriarhul Kirill al Moscovei

PS Ignatie, Episcopul Hușilor, îl numește „criminal de război” pe președintele Rusiei, Vladimir Putin,  într-o postare făcută pe Instagram.

Episcopul cere și „mânia lui Dumnezeu” asupra Patriarhului Chiril al Rusiei, pe care-l acuză că „girează moral aceste morți de oameni nevinovați”. PS Ignatie a publicat o poză cu un copil ucrainean stând lângă mormântul mamei sale, alături de un comentariu. Mesajul este ocazionat de la „masacrul de la Bucea”, pentru care Rusia este acuzată de moartea a peste 300 de civili ucraineni.

Federația Rusă neagă alegațiile. România a expulzat zece diplomați ruși ca răspuns.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Un copil de 6 ani, care și-a pierdut mama în măcelul de la Bucha, Ucraina. Aici a venit la mormântul mamei lui, de a cărei dragoste și mângâiere nu va mai avea parte niciodată. Rușine și mânia lui Dumnezeu asupra criminalului de război, Putin, și asupra celui care girează moral aceste morți de oameni nevinovați, Patriarhul Kirill al Moscovei”, a scris PS Ignatie.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media

Este prima luare de poziție a unui ierarh al Bisericii Ortodoxe Române împotriva Patriarhului Chiril al Moscovei, pe tema războiului din Ucraina.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

10 COMENTARII

 1. Cred ca poponarul ala dinaintea lui era mai ok. Cine stie ce scheleti are si asta in dulap si propovaduieste la ordin. Ce crestin cere vreodata mania Domnului pt altii? ca si cum el ar fi drept. VAI DE capul lui

 2. Dupa ce s-au “impartasit” cu vaccinul asazis anticovid se pare ca unii inalti prelati ai BOR in frunte cu PF Daniel au sarit in barca globalismului care sufoca Romania si va ajunge sa o axfisieze complet.E clar,BOR face aceste servicii regimului Johannis in compensatie probabil cu permisiunea ca slujbele sa se tina cu masca pe figura.Si mai clar este ca Bisericile Ortodoxe sunt atatate intre ele,sfasiate pe puterile politice neoglobaliste si vor sfarsi prin a deveni simple debarale ale politicienilor.Prin Ignatie BOR se aliniaza asazisului Patriarh Bartolomeu al Constantinopolului[o alta minciuna ,Constantinopolul nu mai exista de 570 de ani ] care gireaza destramarea ortodoxiei prin schisma Bisericii Ucrainene.Asa sa ne ajute Dumnezeu.Pacat de IPS Ignatie ,credeam ca e ceva de capul lui.Probabil a fost amenintat si santajat inca din vremea cand lua pozitie contra minciunii covid.Ceea ce este evident noi,oamenii obisnuiti,suntem pe cont propriu.Nenorocitii au reusit sa distruga si BOR-ul .

 3. Acum…inca nu m-am lamurit.
  Acolo a fost pe bune sau facatura (unii zic marca Ucraina, altii UK, etc).
  Nu de alta, dar sa nu se duca dupa fenta…
  Altfel, dureroasa imagine…

  Am vazut si filmulete cu crime de razboi recente facute de ucraineni. De-a dreptul salbatice.

  Iar crimele din Ucraina dateaza dinainte de razboi (chiar si de 2014). Tot pe filierea asa-zisilor nationalisti.
  (pentru cunoscatori, a se reciti cazul Pr Petru Boiarski de doar 20 de ani, ucis cu aparatul de sudura).

  https://www.librariasophia.ro/biografii-marturii/viata-si-minunile-parintelui-petru-boiarski-noul-mucenic-1973-1993-6582.html

   • Știți ce povestesc americanii despre ai lor (și stilul lor de a urma regulile) ? Știți poza faimoasă cu fetița vietnameză care aleargă goală pe șosea (alături de alții) înnebunită de durerea napalmului ? Știți unde a mers, mai târziu, ca să se trateze ?

    Dacă nu, aflați de la Stânga americană. TGP e una din surse. Ieri aveau probleme cu pagina de net (sunt adesea atacați). TGP îl citează, acolo, pe faimosul HK: „Military men are dumb animals, to be used as pawns in foreign policy”. O fi adevărat, ori mint americanii ? Dvs. știți cum funcționează presa liberă – nu eu. (HA! A dispărut!)

    • Și aici depinde 🙂 Unii preoți spun că a ucide un alt soldat pe front nu este crimă. Patriarhul Nicodim al României a binecuvântat războiul dus în timpul celei de-a doua conflagrații mondiale. Alții nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE