ACTUALITATEEpiscopia Ortodoxă Română, reacție la decizia Spaniei a de le permite adolescenților...

Episcopia Ortodoxă Română, reacție la decizia Spaniei a de le permite adolescenților de a-și schimba sexul: Nu au voie să conducă o mașină, dar li se permite să-și schimbe sexul?

Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei a reacționat la decizia Guvernului iberic de a le permite adolescenților să-și schimbe sexul biologic.

Decizia Guvernului socialist este extrem de radicală, chiar și pentru standardele stângii, deoarece tinerii pot lua această decizie fără un diagnostic medical sau terapie hormonală, relatează Reuters. Mai ales, ei pot lua această decizie ireversibilă fără acordul părinților.

Prin intermediul unui comunicat, Episcopia își manifestă „îngrijorarea” cu privire la acest proiect de lege.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Instituția condusă de PS Timotei se întreabă cum de este adolescenții nu au voie să conducă o mașină, dar la aceeași vârstă li se permite să-și schimbe sexul biologic, informează agenția Basilica.

„Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei și Portugaliei își exprimă îngrijorarea cu privire la proiectul de lege care ar permite adolescenților să facă demersuri pentru schimbarea sexului biologic fără a mai fi nevoie nici măcar de un diagnostic medical și chiar fără acordul reprezentantului legal (pentru cei de peste 16 ani).

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Adolescența este o perioadă de acumulări de ordin psihosocial, de conturare a unei personalități, reprezintă o tranziție de la copilărie la statutul de adult. După cum bine se știe, adolescenților nu li se acordă de către stat dreptul de a conduce autoturisme și nici nu li se oferă posibilitatea legală de a întemeia o familie prin căsătorie întrucât nu au maturitatea necesară și încă nu pot lua cele mai bune decizii.

Dar prin acest proiect de lege, statul ar urma să le ofere adolescenților o responsabilitate infinit mai mare: dreptul de a-și schimba sexul biologic! E o greutate uriașă pusă pe umerii unor persoane care încă sunt la vârsta căutărilor, oferindu-le așa-zisa libertate de a lua o decizie atât de importantă, una ireversibilă, care le schimbă apoi întreaga viață.

Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei și Portugaliei rămâne fidelă celor două milenii de creștinism în care se propovăduiește iubirea jertfelnică și libertatea responsabilă, mărturisind credința că cea mai de preț identitate a oamenilor este aceea de fii și fiice ale lui Dumnezeu. În Ortodoxie cultivăm transfigurarea, nu desfigurarea omului și râvnim la îndumnezeirea firii omenești”, se arată în documentul semnat de PS Timotei, Episcopul Ortodox Român al Spaniei și Portugaliei.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate