luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEEmisiune la un post de radio german numai cu inteligenţă artificială şi...

Emisiune la un post de radio german numai cu inteligenţă artificială şi fără crainic uman. Din motive etice, emisiunea va fi totuşi supravegheată de oameni

După ce s-a folosit inteligenţa artificială pentru a înlocui jurnaliştii în presa scrisă, iată că vine rândul şi audio-vizualului, tot în Germania. Un post de radio va transmite emisiuni producţie proprie fără crainic uman. Compania media germană Audiotainment Südwest a anunţat lansarea unei emisiuni radio cu inteligenţă artificială (AI) şi fără cranici umani.

Directorul companiei, Valerie Weber, a declarat că lansarea este programată pentru această vară europeană şi că noul program AI are un public ţintă situat între 10 şi 40 de ani, familiarizat cu noile tehnologii. Weber a ţinut să precizeze că programul nu reprezintă un înlocuitor pentru o emisiune radio existentă. „Considerăm programul AI ca o extensie a gamei noastre de servicii şi credem că va crea mai degrabă noi locuri de muncă, în special de sprijin tehnic”, a spus directorul Audiotainment Südwest, conform Ediţia de dimineaţă.

Totuşi, Weber a adăugat că, din motive etice, nu va fi difuzat niciun program care nu este supravegheat de oameni.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

  1. Nemtii au luat-o razna complet. Nu numai in privinta “inteligentei” artificiale, ci in general: au renuntat la centralele nucleare, se populeaza cu migranti, abandoneaza industrii, sunt spalati pe creier cu idei woke… declin complet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate