sâmbătă, aprilie 20, 2024
ACTUALITATEElveția ar putea interzice mașinile electrice

Elveția ar putea interzice mașinile electrice

În contextul actualei crize energetice, încărcarea mijloacelor de transport electrice a început a fi tot mai costisitoare, procesul tot mai greoi, iar unele state chiar iau în calcul interzicerea acestor tipuri de mașini, informează Soferidinromania.ro.

Producerea bateriilor pentru vehiculele electrice este extreme de poluantă, iar autoritățile elvețiene au în vedere modificarea legislației. Din cauza crizei energetice care se resimte la nivel mondial, Elveția ar putea interzice mașinile electrice, deoarece este nevoie de economie de curent.

Potrivit sursei citate, se lucrează la un proiect de „ordonanță privind restricțiile și interdicțiile de la utilizarea energiei electrice” pe care Consiliul Federal îl are în vedere pentru a se pregăti pentru posibilitatea unei penurii de energie electrică. În proiect sunt prezentate patru niveluri posibile de criză energetică, iar la nivelul al treilea se specifică faptul că „utilizarea privată a mașinilor electrice este permisă doar pentru călătorii absolut necesare (de exemplu, exercitarea profesiei, cumpărăturile, vizită la medic, participarea la evenimente religioase, participarea la procese în instanță)”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și veicontribui la susținerea siteului R3media.

Așadar, dacă Elveția va intra în penurie, vor fi impuse o serie de interdicții parțiale de conducere pentru mașinile electrice.

Proiectul prevede de asemenea și o limită de viteză mai strictă pe autostrăzi. Limita va fi redusă de la 120 km/h la 100 km/h.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Faptul că Elveția interzice chiar și parțial mașinile electrice este o confirmare că toată isteria climaterică este o farsă care ascunde interese economice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE