vineri, iunie 14, 2024
ACTUALITATEElon Musk, magnat adept al libertății de exprimare, a cumpărat Twitter pentru...

Elon Musk, magnat adept al libertății de exprimare, a cumpărat Twitter pentru aproape 44 de miliarde de dolari

Compania Twitter a anunțat oficial în cursul serii că a ajuns la un acord definitiv pentru a fi achiziționată de o entitate controlată în totalitate de Elon Musk, tranzacția ridicându-se la o valoare de aproape 44 de miliarde de dolari, informează un comunicat de presă.

În termenii contractului, fiecare acționar va primi 54,2$/acțiune, bani gheață.,

Bret Taylor, președintele independent al consiliului de administrație al Twitter, a declarat: „Consiliul Twitter a efectuat un proces atent și cuprinzător pentru a evalua propunerea lui Elon, cu un accent deliberat pe valoare, certitudine și finanțare. Tranzacția propusă va oferi o primă substanțială de numerar și credem că este cea mai bună cale de urmat pentru acționarii Twitter.”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Parag Agrawal, CEO-ul Twitter, a declarat: „Twitter are un scop și o relevanță care influențează întreaga lume. Sunt profund mândru de echipele noastre și inspirat de munca care nu a fost niciodată mai importantă.”

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Libertatea de exprimare este piatra de temelie a unei democrații funcționale, iar Twitter este piața digitală a orașului în care sunt dezbătute chestiuni vitale pentru viitorul umanității”, a spus Elon Musk.

„Vreau, de asemenea, să fac Twitter mai bun ca niciodată, îmbunătățind produsul cu noi funcții, făcând algoritmii open source pentru a crește încrederea, învingând roboții de spam și autentificând toți oamenii. Twitter are un potențial extraordinar – aștept cu nerăbdare să lucrez cu compania și comunitatea de utilizatori pentru a-l debloca”, a mai zis Musk.

Patronul Tesla cumpărase deja, acum câteva zile, 10% dintre acțiunile companiei.

Este de așteptat ca Musk să liberalizeze comunicarea pe Twitter, cunoscută pentru cenzurarea vocilor conservatoare. Prima dintre acestea este cea a fostului președinte Donald Trump, al cărui cont a fost suspendat încă de pe vremea în care era în funcție.

Recent, Twitter a suspendat contul publicației de satiră Babylon Bee, după ce aceasta a postat un text în care îl declara pe transexualul Rachel Levine – bărbat biologic care se consideră femeie – drept „Bărbatul anului”.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. O să explodeze divizii întregi de hateri pe Twitter, cu tone de conturi false. Deja fiara urlă pe toate tembeliziunile de casă pentru că minciuna este oxigenul ei .E începutul unui război lung și greu pentru că swampul face și desface tot, președinții, cultură, migrație, sănătate, finanțe samd cu un aparat imens de birocrați dedulciți la banul public și manipulatori de bursă gen Soros&așchia. Miroase a prăbușire pentru că tupeul infractorilor oligarhiei mondiale a mers mult prea departe ia tencuiala legitimității lor instituționale se crapă rapid. Când n-o să mai aibe omul ce pierde, inclusiv iluziile, și asta se apropie pe zi ce trece, o săiese urât. Să sperăm în bine și să ne pregătim de rău.

  2. „Elon Musk a anunțat miercuri că Tesla Inc construiește imprimante de molecule mobile pentru a ajuta compania farmaceutică germană CureVac să dezvolte un vaccin anti-Covid.”
    E drept că-i din iulie 2020 de pe Forbes.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE