miercuri, mai 22, 2024
ACTUALITATEO jurnalistă din Londra, originară din Kazahstan, ne îndeamnă să mâncăm insecte:...

O jurnalistă din Londra, originară din Kazahstan, ne îndeamnă să mâncăm insecte: Toți ar trebui să facem asta!

Elmira Tanatarova este o jurnalistă din Londra originară din Kazahstan. Ea a absolvit un Master în jurnalism la City University în 2020. Într-un articol publicat pe Daily Mail, Elmira spune că „toți ar trebui să mâncăm insecte“.

Ea a mâncat un produs în care carnea de vită era înlocuită cu insectele.

„Totul, de la miros și până la textură, seamănă cu carnea de vită din toate punctele de vedere“, a scris Elmira. Mai exact, tânăra a mâncat un amestec de greieri și crustacee.

Yum Bug – compania care a realizat produsul – plănuiește, de asemenea, parteneriate majore cu restaurante în acest an. De curând a lansat recent primul restaurant permanent bazat pe gândaci din Londra.

Site-ul companiei se laudă cu faptul că respectiva carne de gândaci are „cu până la 50% mai multe proteine decât carnea de vită pentru de 15 ori mai puțin CO2”. Elmira scrie, de asemenea, că produsul din gândaci a săturat-o pentru tot restul zilei.

În ultimii ani, propaganda pentru astfel de produse a crescut considerabil. Mai mult Comisia Europeană a aprobat unele produse pe bază de insecte, precum muște, larve sau gândaci. Cu toate acestea, țări precum Italia au decis să interzică făina din greieri sau alte preparate, pentru a proteja moștenirea culinară a țării.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Daca limitata asta de jurnalista zice ca e acelasi gust a carnii de insecte u cea de vita ce rost are sa ne chinuim sa producem carne din insecte cand putem manca carne de vita naturala!:)))) Ce limbista-globalista!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE