luni, decembrie 4, 2023
ACTUALITATEEliminarea numerarului | Mircea Badea: Ce îndrugă domnul Boloș în legătură cu...

Eliminarea numerarului | Mircea Badea: Ce îndrugă domnul Boloș în legătură cu evaziunea fiscală este pur și simplu jenant. Pe mine mă interesează în primul și în primul rând libertatea mea

Mircea Badea revine cu un nou mesaj privitor la eliminarea parțială a cash-ului și acuză că, de fapt, inteția Guvernului este de a controla populația.

Dispariția cash-ului duce la limitarea libertății și a autonomiei. Ce îndrugă domnul Boloș în legătură cu evaziunea fiscală este pur și simplu jenant iar discuția riscă să alunece, în opinia mea, de la esențial care înseamnă libertate și autonomie, conform inclusiv Băncii Centrale Europene, către asta cu bancomatele cu niște lucruri de genul ăsta care nu au nicio legătură cu subiectul substanțial și esențial – libertatea“, a spus Mircea Badea.

„Mă doare în cot de evaziunea fiscală. Pe mine mă interesează în primul și în primul rând libertatea mea“, a mai spus realizatorul TV.

Anterior, Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, a vorbit despre eliminarea treptată a plăților cash, măsura făcând parte din noul pachet de măsuri fiscale.

„Este şi un fel de acomodare a oamenilor cu aceste plăţi în numerar şi disciplinarea acestor categorii de tranzacţii care au loc într-o perioadă în care măsurile de combatere a evaziunii fiscale sunt mai mult decât esenţiale. (…)“, a spus Boloș.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Cand va seca rezervorul Varanului si al lui Ghita, aceste tonomate or sa munceasca conform pregatirii si talentului. La matura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate