luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEElevii din SUA s-au răzvrătit împotriva lunii „mândriei”. Un oraș a interzis...

Elevii din SUA s-au răzvrătit împotriva lunii „mândriei”. Un oraș a interzis afișarea steagurilor curcubeu: Soldații americani s-au sacrificat pentru drapelul SUA

Adulții dintr-o comunitate din Burlington, Massachusetts, fac apel la „acțiune”, ca răspuns la faptul că elevii de școală gimnazială dărâmă bannere Pride și scandează „SUA sunt pronumele mele”, conform Breitbart.

Directorul școlii a reacționat la alegerea elevilor de a se răzvrăti împotriva lunii mândriei:

„Atunci când convingerile și acțiunile unui individ sau grup de persoane duc la înjosirea unui alt individ sau grup, este complet inacceptabil”, a spus el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Comunitatea Burlington face apel la liderii orașului să ia măsuri în urma unui incident recent de la o școală gimnazială în timpul căruia elevii au întrerupt un eveniment Pride”, a raportat Boston.com.

Pe 2 iunie, elevii de la Marshall Simonds Middle School au perturbat o sărbătoare a școlii pentru Luna Mândriei, care a fost sponsorizată de Spectrum Club, un grup de elevi LGBT.

Ca parte a evenimentului, Spectrum Club a decorat școala cu pancarte pe care scria „Happy Pride Month”, precum și afișe cu mesaje precum „De ce nu e în regulă să spui „Este atât de gay””.

De asemenea, au montat bannere cu steagul Mândriei și au împărțit autocolante cu un curcubeu. Ei au încurajat elevii și profesorii să poarte haine în culorile curcubeului.

Dar unii elevi au dărâmat bannerele și simbolurile LGBT, comportament pe care directorul școlii gimnaziale Marshall Simonds l-a numit „nepotrivit”.

Alți elevi au scandat „SUA sunt pronumele mele” pe holuri și au purtat îmbrăcăminte roșie, albă și albastră și s-au vopsit pe față în culorile drapelului SUA.

Administratorii școlilor gimnaziale au catalogat acțiunile elevilor „complet inacceptabile” și au spus că este „înjositor” pentru alți elevi.

Un consiliul orășenesc din Michigan a interzis în unanimitate steagurile LGBT

Un consiliu municipal din Michigan a interzis afișarea steagurilor LGBTQ Pride pe toate proprietățile orașului marți seara, conform USA Today.

Consiliul municipal Hamtramck a votat în unanimitate rezoluția, introdusă de primarul Pro Tem și de consilierul Mohammed Hassan. E interzisă, de asemenea, afișarea și arborarea steagurilor cu opinii rasiste și politice, potrivit Detroit Free Press, parte a rețelei USA TODAY.

Hassan și alți membri ai consiliului au spus că persoanele LGBTQ și alții sunt bineveniți în Hamtramck, dar trebuie să respecte libertatea religioasă. Susținătorii rezoluției au spus că steagul Mândriei se lovește de credința lor și au susținut că soldații americani s-au sacrificat pentru steagul SUA, nu pentru steagul Mândriei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Înainte de vot, Hassan a criticat pe cei care nu sunt de acord cu rezoluția pentru nerespectarea opiniilor locuitorilor Hamtramck.

„Vă rog să nu ne amenințați… Eu sunt alesul… Lucrez pentru oameni și fac ceea ce place majorității oamenilor”, a spus Hassan.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate