duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEElena Lasconi a câștigat șefia USR și vrea să candideze la alegerile...

Elena Lasconi a câștigat șefia USR și vrea să candideze la alegerile prezidențiale: Am o singură sensibilitate: Eu văd familia formată între o femeie și un bărbat

Elena Lasconi a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al USR. Ea a obținut 68% din voturi încă din primul tur al alegerilor. Ceilalți contracandidați, Radu Hossu și Cristian Seidler, nu au avut nicio șansă în fața primarului din Câmpulung.

Ea a precizat că are o singură sensibilitate și aceasta e legată de definiția familiei.

„V-am spus, am o singură sensibilitate cu căsătoriile. Eu văd familia formată între o femeie și un bărbat. Susţin parteneriatul civil cu toată fiinţa mea. Fără nicio discuţie.

USR este un partid de dreapta, un partid pro libertate şi eu cred că statul nu are de ce să intervină în dormitorul nimănui şi în viaţa nimănui, ci ar trebui să se ocupe să facă în aşa fel încât oamenii să trăiască mai bine aici şi să nu îşi dorească să plece din ţara asta”, a spus Elena Lasconi.

Noul președinte al USR a precizat că va candida în competiția internă din USR pentru a fi desemnată candidatul partidului la alegerile prezidențiale.

La începutul acestui an a fost anunțată Coaliția pentru Constituție. Aceasta urmărește revizuirea Legii Fundamentale în două puncte: modificarea art. 48 alin. (1) în sensul înlocuirii termenului de „soți” cu sintagma „un bărbat și o femeie”, respectiv introducerea dreptului de a utiliza numerar în orice tranzacții, prin modificarea art. 45 și art. 137.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE