sâmbătă, aprilie 13, 2024
OPINIIEditorialul de luni: Ce mai știți de gazele lacrimogene care modifică ADN-ul...

Editorialul de luni: Ce mai știți de gazele lacrimogene care modifică ADN-ul uman?

Nu există nicio legătură între moartea femeii din Bacău și vaccinare, totul este un „eveniment coincident”, ne-au spus autoritățile. Bun.

Dar cu ce măsură se judecă? Mai țineți minte prima persoană din România declarată moartă de covid? Vă reamintesc eu: era un bărbat de 67 de ani, internat la spital, cu cancer în fază terminală.

Atunci de ce nu s-a declarat un „eveniment coincident”? De ce se judecă după o dublă-măsură?

„Conspiraționistule!”, o să tune unii și alții. Chiar așa: ce înseamnă „conspiraționist? Unul care crede că există conspirații. Bun: au existat precedente? Sigur că au existat. Hai să luăm unul faimos: chiar acum zilele astea am sărbătorit Unirea lui Cuza, care ulterior a fost dat jos de pe Tron printr-o conspirație. (O spune Historia revistă din Trustul Adevărul, o spune agenția Mediafax, se învață la școală, nu mai insist).

În vremuri mai recente, unul dintre cei mai vajnici „vânători de conspiraționiști”, dl Grigore Cartianu ne-a explicat cum a fost cu conspirația sovietică pusă în fapt pentru a-l da jos pe Nicolae Ceaușescu în 1989.

Că au existat conspirații și încă există o atestă și legislația americană, cea care pedepsește dur conspirațiile împotriva statului.

Cum să nu crezi că unii au niște interese, în momentul în care cei care urlau că „gazele lacrimogene modifică ADN-ul uman” sau că reprezintă „o armă chimică”, consideră că un vaccin niciodată administrat pe om pe bază de ARN și ADN este la fel de inofensiv precum apa de izvor?

Cum se face că aceiași care deplângeau „loviturile date democrației” prin absență, tac mâlc când vine vorba despre confirmarea oficială a faptului că am avut o tentativă de asasinare, prin otrăvire,  a unui Ministru în timpul mandatului?

Cum să nu crezi că toate vorbele frumoase care ni se spun de ani de zile: „libertate”, „democrație”, „stat de drept”, „civilizație”, „demnitatea persoanei” ,„voința populară”, „votul” sunt valabile pentru unii, dar nu și pentru căței?

A fi suspicios față de orice narațiune care prezintă găuri este o datorie față de noi și de copiii noștri. Cu atât mai mult când această narațiune este promovată de indivizi cu apucături totalitare și liberticide. Sigur, faptul că aceștia beneficiază de banii rulați de principalii beneficiari ai narațiunii este doar, vorba autorităților române, un „eveniment coincidental”.

P.S. Mai știe cineva câte „evenimente coincidentale” soldate cu moartea persoanei au avut loc după inhalarea gazelor lacrimogene de la Jandarmeria Română pe 10 august?

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE