duminică, aprilie 21, 2024
OPINIIEditorialul de luni | Cazul bebelușului din Suceava ilustrează încă o dată...

Editorialul de luni | Cazul bebelușului din Suceava ilustrează încă o dată care este ideologia presei din România

A aflat toată lumea despre cazul bebelușului din Suceava care a intrat în stop cardio-respirator și din păcate, a trecut la cele veșnice. O tragedie.

Din păcate, această nenorocire ne dă ocazia să vedem, încă o dată, că mass-media corporatistă din România nu are nici cea mai mică urmă de obiectivitate. Dimpotrivă, este infestată și motorizată de un progresism radical.

Aflu că Europa FM, Mediafax și probabil alte organe media au făcut o știre din faptul că pe un site există o petiție prin care se solicită „modificarea ritualului botezului prin scufundarea pruncului în cristelniță!”.  La vremea difuzării acele știri pe Europa FM, respectiva petiție strânsese doar 2.600 de semnături.

Care este numărul de semnături de la care o petiție devine știre? Întreb, pentru că dubla măsură este strigătoare la cer: nici Europa FM, nici alții, nu au suflat un cuvânt când Coaliția pentru Familie anunța sute de mii de semnături strânse pentru Referendum. Abia când au depus cele 3 milioane de semnături au anunțat și ei ceva…

Mass-media nu scoate un cuvânt despre petiția inițiată de istoricul și intelectualul Mircea Platon privind stoparea digitalizării școlii românești. Nu este acesta, nu a fost subiectul Referendumului, ceva crucial pentru societate? Ba sigur că au fost!

Dar aceste inițiative aveau o mare „problemă”: veneau în sprijinul tradiției, pun stavilă tăvălugului progresist. Și-atunci, putem noi să fim câte milioane vrem și să semnăm ce dorim, pentru mass-media „quality”, nu existăm.

Cum este posibil să preiei drept știre elucubrația scrisă în petiție, conform căreia: „Moartea bebelușilor din cauza Botezului din cristelniță practicat cu brutalitate prin scufundarea totală în apă – este o tragedie fără margini care aduce durere în loc de bucurie… Acest risc trebuie exclus de-acum înainte!”

Care plural? Care sunt „acei bebeluși” morți din cauza Botezului? Nu există. Statisticile INS ne arată în prima jumătate a anului 2020 s-au născut aproape 80.000 de copii în România. Hai, nu s-au botezat, dar minim 80% tot au făcut-o: din 64.000 de botezuri, ați auzit de vreun deces?! S-au botezat milioane de copii în ultimii 30 de ani. Câți au murit? Rata „efectelor adverse” ale botezului este microscopică.

A murit un om după ce s-a vaccinat anti-covid la Bacău. Autoritățile au spus că a fost un „eveniment coincident”. Cum ar fi fost, în logica celor cu botezul de azi, să ceară cineva interzicerea vaccinării cu totul sau modificarea procedurii de vaccinare prin petiție publică?!

O nebunie, pentru că numai medicii pot vorbi despre corectitudinea efectuării unei proceduri medicale. Așa cum numai preoții și teologii pot discuta despre botez.

Aceste lucruri nu contează, pentru că mass-media „recunoscută” de către stat, UE și corporații are o singură agendă, o singură ideologie care o animează. Și nu se va încurca de realitatea din teren și de voința noastră democratică pentru a-și atinge obiectivele.

Bine-ați venit în noua normalitate.

P.S. Nu contează doar pentru ce semnezi ci și unde o faci. Când o petiție împotriva vaccinării obligatorii strânsese câteva zeci de mii de semnături, „comunitatea” Declic a luat decizia de a o șterge cu totul. Cam atât valorează dorințele reale ale „comunității”. Sigur, nu numai că presa cea luptătoare pentru democrație nu a dat doi bani pe asta, dar a și mistificat cu totul demersul: nu era o petiție anti-vaccin, ci anti-obligativitate.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE